نان ابری نانی سبک و پفکی با کربوهیدرات بسیار کم گزینه مناسبی برای رژیمهای کم کربوهیدرات و کتوژنیک محسوب میشود. تهیه این نان نیاز به مواد اولیه زیادی نداشته و در مدت زمان کوتاهی آماده میشود. اگر رژیم کتوژنیک دارید و هوس نان کردهاید، دست به کار شده و این نان خوشمزه و آسان را تهیه کنید. پنیر خامهای به کار رفته در تهیه نان ابری، طعم فوقالعادهای به آن میبخشد. بنابراین، با خواندن این مطلب، با طرز تهیه نان ابری آشنا شوید، آن را تهیه کنید و از خوردن آن لذت ببرید.
ارزش غذایی نان ابری
انرژی.............. ۵۹ کیلوکالری
کربوهیدرات............ ۰.۲ گرم
پروتئین........... ۳ گرم
چربی کل........... ۵ گرم
کلسترول........... ۲ میلی گرم
فیبر خوراکی................ ۰ گرم
بیشتر بخوانید:
نان شکمپر؛ یک غذای سالم برای بچه ها
مواد لازم
سیاه دانه................ ۰.۵ قاشق چایخوری
کرم تارتار........... ۰.۲۵ قاشق چایخوری
پنیر خامهای........... ۵۰ گرم
تخم مرغ............ ۴ عدد
کره............... کمی
بیشتر بخوانید:
نان بادام
طرز تهیه نان کشمشی و دارچین
طرز تهیه نان سبزیجات
طرز تهیه:
اجاق گاز را با درجه ۱۳۰ تا ۱۵۰ درجه سانتیگراد (درجه گاز ۲) گرم کنید. دو سینی بزرگ پخت را با کاغذ روغنی پوشانده و سپس کاغذها را با کره یا روغن چرب کنید.
سفیدههای تخم مرغ را در یک کاسه بزرگ، با استفاده از همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سفت شود (اصطلاحا به حالت استیف پیک برسد) و زمانی که کاسه را وارونه میکنید سفیده از ظرف بیرون نریزد.
در یک کاسه دیگر، زردههای تخم مرغ، پنیر خامهای و کرم تارتار را باهم ترکیب کنید (نیازی به شستن همزن نیست) تا نرم، کرم رنگ شود. سپس سفیده تخم مرغ را کمکم و به آرامی، بدون آن که پف مواد بخوابد، با مواد مخلوط کنید. در آخر سیاه دانه و نمک و فلفل را اضافه کنید.
مواد آماده شده را با یک قاشق و با رعایت کمی فاصله روی کاغذ پختوپز قرار دهید. اگر مواد ترکیبشده در انتهای ظرف حالت آبکی گرفت، از چند قاشق آخر صرفنظر کنید.
برای مدت ۲۰ دقیقه تا زمانیکه روی نانها طلایی شود و پف کند، در فر قرار دهید. در آخر صبر کنید تا نانها خنک شوند سپس با کاردک از کاغذ جدا کنید.
منبع: سبک زندگی