Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 5 اردیبهشت 1403 - 23:38

3
فروردین
طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی

طرز تهیه نان خرمایی کرمانشاهی را به سادگی هر چه تمام‌تر تهیه کنید. نان خرمایی یکی از سوغاتی‌های خوشمزه استان‌های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقه‌ای خوشمزه هستند.

 نان خرمایی یکی از سوغاتی‌های خوشمزه استان‌های غرب کشور است و معمولاً برای هر سلیقه‌ای خوشمزه هستند.

مواد لازم:

آرد سفید= نیم کیلو
کره‌ی گیاهی= ۲۵۰ گرم
ماست = ۲۵۰ گرم
نمک = یک قاشق چای خوری
بیکینگ پودر = یک قاشق مرباخوری
خرما بدون هسته = نیم کیلو
پودر مغز گردو، بادام، پسته و کنجد= از هر کدام دو قاشق غذاخوری
دارچین = یک قاشق چای خوری
زعفران آب شده= یک قاشق مرباخوری

 

بیشتر بخوانید:

نان دارچینی ؛ یک نان با طعمی متفاوت و عالی برای صبحانه +طرز تهیه

نان توت فرنگی، یک میان وعده خوشمزه برای فرزندتان

طرز تهیه نان کروسان به ۲ روش ساده

طرز تهیه:

خرما‌های بدون هسته را چرخ یا له کنید.کره را کمی روی حرارت آب کنید.ماست را با بیکینگ پودر و زعفران و کره‌ی آب شده مخلوط کنید.آرد را پس از الک کردن کم کم به همراه وانیل به مخلوط بالا اضافه کنید و هم بزنید.خمیر را خوب ورز دهید.

خمیر را در یک ظرف که درب آن را پوشانیده اید، خارج از یخچال (جایی که نه زیاد سرد و نه زیاد گرم باشد) به مدت ۲-۵/۱ ساعت قرار دهید.

بعد از خمیر به اندازه یک گردو بردارید و داخل آن را با خرمای له شده و پودر مغز بادام و گردو و پسته پُر کنید.شیرینی‌ها را می‌توانید به هر شکل که دوست دارید، درست کنید.شیرینی‌ها را در سینی فر چیده و به مدت ۲۵-۲۰ دقیقه، در درجه حرارت ۳۴۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۰ درجه سانتیگراد در طبقه‌ی وسط فر قرار دهید.

منبع: مجله آلامتو

برچسب ها: نان، آرد، کره، نان خرمایی کرمانشاهی، نان خرمایی، طرز تهیه نان خرمایی تعداد بازديد: 530 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز