Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 1 آذر 1403 - 20:05

29
تیر
مافین نان ذرت + دستور تهیه

مافین نان ذرت + دستور تهیه

در این مطلب با دستورالعمل تهیه مافین نان ذرت آشنا خواهید شد.مافین نان ذرت یک همراه عالی برای صبحانه است.

مافین نان ذرت یک همراه عالی برای صبحانه است. می‌توانید آن را باز کرده و کره بادام‌زمینی، عسل، پنیر و سایر اقلام صبحانه را روی آن بریزید تا یک صبحانه عالی داشته باشید. درست کردن این مافین زمان کمی از شما می‌گیرد، اما لذت زیادی دارد.

این مافین نان ذرت شیرین و ترد یک همراه عالی برای اغلب غذا‌ها و حتی غذا‌های کبابی است. درست کردن این مافین‌ها بسیار آسان است شما می‌توانید در عرض ۱۰ دقیقه آماده کنید. نان‌های باقیمانده را برای صبحانه استفاده کنید که به این منظور باید آن‌ها را دوباره گرم کنید و با عسل و کره یا مربا سرو کنید.

مافین نان ذرت؛ یک همراه عالی برای صبحانه + دستور تهیه

مواد لازم

آرد: ۱ و ۱/۴ پیمانه (با قاشق در پیمانه ریخته و سطح آن را صاف کنید)
پودر ذرت زرد: ۳/۴ پیمانه
شکر: ۱/۴ پیمانه + ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ‌پودر: ۱ قاشق غذاخوری
نمک: ۱ قاشق چای‌خوری
تخم‌مرغ: ۱ قاشق چای‌خوری
عسل: ۲ قاشق غذاخوری
شیر: ۳/۴ پیمانه (ترجیحا شیر کامل یا پرچرب)
کره ذوب شده خنک: ۱/۲ پیمانه (۱۰۰ گرم)

طرز تهیه

۱. فر را با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۷۵ درجه سلسیوس) گرم کنید. یک قالب مافین را کاغذ مافین گذاشته یا با اسپری آشپزی، چرب کنید (اگر از اسپری آشپزی استفاده کنید، لبه‌های مافین برشته می‌شود).

۲. در کاسه‌ای متوسط، تخم‌مرغ را با همزن دستی بزنید.

۳. عسل و بعد از آن شیر را اضافه کنید. بهم بزنید و کنار بگذارید.

۴. در کاسه‌ای بزرگ، آرد گندم، آرد ذرت، شکر، بیکینگ‌پودر و نمک را بریزید.

۵. آن‌ها را خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب شوند.

۶. ترکیب تخم‌مرغ را به مواد خشک اضافه کنید. کره ذوب شده را هم بیفزایید.

۷. خوب بهم بزنید تا کاملا ترکیب شود.

۸. خمیر را با اسکوپ بستنی داخل قالب مافین بریزید، هر کدام را تا حدود ۳/۴ قالب پر کنید. استفاده از اسکوپ بستنی باعث می‌شود که بطور یکسان در داخل قالب‌ها ریخته شود.

۹. آن‌ها را به مدت ۱۷ تا ۲۰ دقیقه بپزید تا زمانی که روی آن‌ها پخته شده و طلایی شود. توجه کنید که روی آن‌ها گنبدی شکل نخواهد شد.

۱۰. مافین‌ها را به مدت چند دقیقه بگذارید در قالب بمانند تا کمی خنک شوند سپس گرم با کره نرم شده، سرو کنید.

نکات مهم

اگر نمی‌خواهید این نان را به صورت مافین درست کنید، یک سینی نچسب مربعی با قطر ۸ اینچ انتخاب کنید و آن‌ها را در حرارت ۱۷۵ درجه فارنهایت به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه بپزید.
نان مافین ذرت اگر همان موقع که از فر در می‌آورید سرو کنید خیلی بهتر است، اما می‌توان آن‌ها را در یک ظرف دردار یا پلاستیک زیپ لاک قرار داده و به مدت ۳ ماه در فریزر نگهداری کنید.
برای سرو، به مدت ۳ یا ۴ ساعت روی کابینت بگذارید تا یخ آن‌ها ذوب شود.
برای دوباره گرم کردن، آن‌ها را در یک فویل آلومینیوم بگذارید و در فر با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت گرم کنید تا زمانی که فقط گرم شود. حواستان باشد که زیاد آن‌ها را گرم نکنید تا مافین‌ها سفت نشوند.

 

منبع: برترین ها

برچسب ها: نان، مربا، کره بادام زمینی، آموزش آشپزی، ذرت، مافین، زندگی آنلاین، نان رژیمی تعداد بازديد: 500 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز