لیلا آیاتی صفت
مواد لازم برای 12 عدد
آرد نان 225 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
كره آبكرده 30 گرم
آب 100-150 میلیلیتر
روغن مخصوص سرخ كردنی به میزان لازم
روش تهیه پوریس
آرد و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزایید. آنگاه آب را كمكم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 10دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را جمع كنید و به شكل توپ در آورید و در كاسه چربكرده قرار دهید.
رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ در آورید. اكنون رویشان را تخت كنید و به قطر 13 سانتیمتر در آورید.
آنگاه روغن را در تابه مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا دمایش به 180 درجه سانتیگراد برسد. سپس خمیرها را یكییكی در روغن سرخ كنید تا قدری پف كند و طلائی رنگ شود. اینك نانها را روی هوله كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافیشان گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.