Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 03:21

5
اردیبهشت
پوریس

پوریس

روش تهیه پوریس

لیلا آیاتی صفت

 

 

 

مواد لازم برای 12 عدد

آرد نان                                          225 گرم

نمك                                             یك‌دوم قاشق چایخوری

كره‌ آبكرده                                     30 گرم

آب                                              100-150 میلی‌لیتر

روغن مخصوص سرخ كردنی               به میزان لازم

روش تهیه پوریس

آرد و نمك را در كاسه‌ مناسبی بریزید و كره را به آن بیفزایید. آن‌گاه آب را كم‌كم اضافه كنید تا خمیر مناسبی به دست آید. سپس خمیر را روی سطح آرد پاشیده، 10دقیقه ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا خمیر را جمع كنید و به شكل توپ در آورید و در كاسه‌ چربكرده قرار دهید.

رویش را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ در آورید. اكنون رویشان را تخت كنید و به قطر 13 سانتیمتر در آورید.

آن‌گاه روغن را در تابه‌ مناسبی بریزید و روی اجاق بگذارید تا دمایش به 180 درجه‌ سانتیگراد برسد. سپس خمیرها را یكی‌یكی در روغن سرخ كنید تا قدری پف كند و طلائی رنگ شود. اینك نان‌ها را روی هوله‌ كاغذی آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی‌شان گرفته شود و برای پذیرائی در ظرف مناسبی بچینید.

 

برچسب ها: نان، روش تهیه پوریس، پوریس، آموزش پوریس، مواد لازم پوریس، تهیه پوریس تعداد بازديد: 726 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز