Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:26

23
آبان
بريوش خرما و عسل

بريوش خرما و عسل

مایه خمیر، یك چهارم پیمانه از آب ولرم، یك دوم قاشق چایخوری شكر و آرد (یك قاشق سوپخوری) را در كاسه كوچكی بریزید.

اعظم گلزارمنش

 

مواد لازم بريوش خرما و عسل

برای 20 عدد 

پودر مایه خمیر                                 8 گرم

آب ولرم                                          125 میلی لیتر (یك دوم پیمانه)

شكر                                              یك دوم قاشق چایخوری

آرد                                                  1 قاشق سوپخوری

تخم مرغ                                          2 عدد درشت

شكر                                               50 گرم

كره نرم شده                                    80 گرم

روغن مایع                                        یك و یك دوم قاشق سوپخوری

آرد                                                 حدود 450 گرم

شیر ولرم                                         80 میلی لیتر (یك سوم پیمانه)

زرده تخم مرغ برای روی خمیر               1 عدد

سیاهدانه یا كنجد برای روی خمیر          به میزان لازم

مواد لازم میانی

خرمای هسته گرفته و خرد كرده            240 گرم

گردوی خرد كرده                                 60 گرم

عسل                                            2-3 قاشق سوپخوری

جوز هندی رنده كرده                           یك هشتم قاشق چایخوری

دارچین                                             1 قاشق چایخوری 

روش تهیه بريوش خرما و عسل

مایه خمیر، یك چهارم پیمانه از آب ولرم، یك دوم قاشق چایخوری شكر و آرد (یك قاشق سوپخوری) را در كاسه كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه تخم‌مرغ‌ها را همراه با شكر كره و روغن، در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید . سپس مایه خمیر عمل آمده و باقیمانده آب را بیفزائید و مخلوط كنید. حالا آرد و شیر را به‌طور یك در میان به این مایه بیفزائید و هم بزنید تا خمیر مناسبی، حاصل شود. اكنون خمیر را در كاسه چربكرده بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی 2 ساعت، در جای گرم نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

سپس هوای درون خمیر را با فشار دستتان بگیرید و خمیر را به 20 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به شكل توپ درآورید. حالا آن‌ها را در سینی چربكرده بچینید، روی سینی را بپوشانید و 30 دقیقه كنار بگذارید. اینك توپ‌های خمیر را به شكل دایره باز كنید و به اندازه یك قاشق سوپخوری از مواد میانی، روی هر خمیر بگذارید. بعد خمیر را از اطراف جمع كنید و در سینی چربكرده بچینید. آن‌گاه رویشان زرده تخم‌مرغ بمالید و سیاهدانه یا كنجد بپاشید. سپس سینی را در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، نان‌ها را بپزید.

یادآوری: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید.

 

برچسب ها: نان، نان مقوی، آموزش نان، بریوش، بريوش خرما و عسل تعداد بازديد: 2391 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این بریوش چیست؟

فیلم روز
تصویر روز