Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 6 اردیبهشت 1403 - 21:21

15
اردیبهشت
گاتا

گاتا

برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید.

آرزو گنجی

 

 

 

 

مواد لازم برای 2 عدد

پودر مایه خمیر                                     2 قاشق چایخوری (حدود 8 گرم)

شكر                                                  1 قاشق چایخوری

ماست خامه‌ای                                   250 میلی لیتر (1 پیمانه)

كره نرم شده                                      120 گرم

تخم مرغ                                            1 عدد

روغن مایع                                          1 قاشق سوپخوری

سركه سفید                                      1 قاشق سوپخوری

آرد الك كرده                                       حدود 400 گرم

زرده تخم مرغ همزده (برای روی گاتا)        2 عدد

مواد لازم میانی

كره آبكرده                                           1 پیمانه

آرد                                                    250 گرم

شكر                                                 150 گرم

اسانس وانیل                                     یك دوم قاشق چایخوری

روش تهیه گاتا

مایه خمیر، شكر و ماست را در ظرف مناسبی بریزید و 10 دقیقه در جای گرم نگه دارید تا مایه خمیر فعال شود. آن‌گاه كره، تخم مرغ، روغن، سركه و مایه خمیر عمل آمده را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. سپس آرد را كم كم بیفزائید و مخلوط كنید تا جائیكه خمیر به دست نچسبد.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود و بعد آن را به 4 قسمت مساوی تقسیم كنید. اكنون هر قسمت را به شكل توپ درآورید، رویشان را بپوشانید و 1 شب یا دست كم 2-3 ساعت، در یخچال نگه دارید. سپس خمیر‌ها را روی سطح آرد پاشیده به شكل دایره درآورید و دو عدد از آن‌ها را در سینی چربكرده شیرینی پزی قرار دهید.

اینك مواد میانی را روی خمیر‌ها بگذارید و با باقیمانده خمیر‌ها، روی مواد میانی را بپوشانید. حالا لبه‌های خمیر را به هم بچسبانید و در صورت دلخواه،  به كمك برشگر، روی خمیر‌ها نقش بیندازید و زرده تخم مرغ بمالید. اكنون گاتا را به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 180 درجه سانتیگراد، بپزید تا رویش طلائی رنگ شود.

یادآوری: برای تهیه مواد میانی؛ همه مواد لازم را با هم مخلوط كنید.

 

 

برچسب ها: نان، آشپزی با نان، گاتا، نان گاتا، آموزش نان گاتا، مواد لازم نان گاتا تعداد بازديد: 1556 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز