Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 05:00

28
مهر
نان انجير و عسل

نان انجير و عسل

آرد را در ظرف مناسبی بریزید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

نفیسه قنبری

 

مواد لازم نان انجير و عسل

برای 2 نفر

آرد                                        225 گرم

بیكینگ پودر                          یك و یك دوم قاشق چایخوری

كره سرد (خرد كرده)              25 گرم

ماست كم‌چرب                    180 میلی لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

انجیر خشك ریز خرد كرده      60 گرم

عسل                               1 قاشق سوپخوری

آرد اضافی                         1 قاشق سوپخوری 

روش تهیه نان انجير و عسل

آرد را در ظرف مناسبی بریزید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آن‌گاه ماست، انجیر و عسل را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را به اندازه تقریبی 8×24 سانتیمتر رول كنید و در سینی چربكرده، بگذارید.

حالا روی خمیر، آرد (اضافی) بپاشید و با چاقوی تیز، برش‌هائی رویش ایجاد كنید. اكنون نان را 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجهسانتیگراد بگذارید و بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و نان را 10 دقیقه دیگر، بپزید. اینك نان انجیر و عسل را روی پنجره سیمی خنك كنید و در بسته‌بندی مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: نان، نان انجیر، نان انجیر و عسل، پخت نان، نان مقوی تعداد بازديد: 1197 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز