نفیسه قنبری
مواد لازم نان انجير و عسل
برای 2 نفر
آرد 225 گرم
بیكینگ پودر یك و یك دوم قاشق چایخوری
كره سرد (خرد كرده) 25 گرم
ماست كمچرب 180 میلی لیتر (سهچهارم پیمانه)
انجیر خشك ریز خرد كرده 60 گرم
عسل 1 قاشق سوپخوری
آرد اضافی 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان انجير و عسل
آرد را در ظرف مناسبی بریزید، كره را به آن بیفزائید و با نوك انگشتانتان مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید. آنگاه ماست، انجیر و عسل را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر مناسبی حاصل شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را به اندازه تقریبی 8×24 سانتیمتر رول كنید و در سینی چربكرده، بگذارید.
حالا روی خمیر، آرد (اضافی) بپاشید و با چاقوی تیز، برشهائی رویش ایجاد كنید. اكنون نان را 10 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 220 درجهسانتیگراد بگذارید و بعد دمای فر را به 180 درجه سانتیگراد كاهش دهید و نان را 10 دقیقه دیگر، بپزید. اینك نان انجیر و عسل را روی پنجره سیمی خنك كنید و در بستهبندی مناسبی قرار دهید.