Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 29 اردیبهشت 1403 - 08:49

3
آبان
بريوش پياز و ژامبون

بريوش پياز و ژامبون

ژامبون را در یك قاشق سوپخوری از كره تفت دهید و پیاز را به آن بیفزائید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و 8-10 دقیقه، پیاز را بپزید تا نرم شود.

لیلا آیانی صفت

 

 

 

مواد لازم برای حدود 15 عدد 

ژامبون ریز خرد كرده             110 گرم

پیاز ریز خرد كرده                 100 گرم

پودر مایه خمیر                   2 قاشق چایخوری

شیر ولرم                          125 میلی‌لیتر (یك‌دوم پیمانه)

شكر دانه ریز                     30 گرم

آرد نان                             500 گرم

تخم‌مرغ                           5 عدد درشت

نمك دریا                          1 قاشق چایخوری

كره بی‌نمك نرم                 390 گرم 

روش تهیه بريوش پياز و ژامبون

ژامبون را در یك قاشق سوپخوری از كره تفت دهید و پیاز را به آن بیفزائید. آن‌گاه در تابه را بگذارید و 8-10 دقیقه، پیاز را بپزید تا نرم شود. سپس در تابه را بردارید و 2 دقیقة دیگر پیاز را تفت دهید. حالا صبر كنید تا پیاز خنك شود. در این میان، پودر مایه خمیر، شیر و 1 قاشق چایخوری از شكر را در ظرف مناسبی بریزید، رویش را بپوشانید و 10دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. اكنون آرد، تخم‌مرغ‌ها، باقیمانده شكر و نمك رادر كاسه دستگاه همزن برقی بریزید و مخلوط كنید. حالا مایه خمیر عمل آمده را به آن بیفزائید و 5-8 دقیقه، خمیر را هم بزنید.

سپس كره را كم كم به آن بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. اینك مخلوط  ژامبون، پیاز و آب موجود در تابه را به خمیر بیفزائید و 2-3 دقیقه با همزن برقی بزنید. آن‌گاه خمیر را روی سطح آرد پاشیده بگذارید و 5دقیقه، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. سپس آن را در كاسه آرد پاشیده و مناسبی بگذارید، رویش را بپوشانید و به مدت تقریبی یك و نیم ساعت در محیط آشپزخانه نگه دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. حالا از خمیر فراهم كرده، 15 عدد توپ 35گرمی بسازید و در قالب‌های آرد پاشیده گلدانی شكل بگذارید.

اكنون خمیر را 30 دقیقة دیگر، كنار بگذارید تا حجمشان دو برابر شود. آن‌گاه بریوش را به مدت تقریبی 35 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 220 درجه سانتیگراد، بپزید. اینك بریوش را روی پنجره سیمی خنك كنید و برای پیك‌نیك در بسته‌بندی مناسبی قرار دهید.

 

برچسب ها: بريوش پيــاز و ژامبـون، بریوش، مواد لازم بریوش، روش تهیه بریوش، آشپزی با ژامبون تعداد بازديد: 794 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز