Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 - 07:22

6
اسفند
نان کشمشی

نان کشمشی

طرز تهیه نان کشمشی

نان کشمشی

 

 

مواد لازم :

 

پودر مایه خمیر فوری     ۱۰ گرم

شیر ولرم     ۴۵۰ میلی|لیتر

كشمش سبز     ۱۴۰ گرم

كشمش پلوئی     ۷۰ گرم

آب پرتقال     ۱ قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده شده     ۱ قاشق چایخوری

جوز هندی     یک دوم قاشق چایخوری

شكر     ۶۰ گرم

نمک     ۱ قاشق چایخوری

كره|ی ذوب شده     ۱۲۰ گرم

آرد نان     حدود ۷۰۰-۸۵۰ گرم

تخم|مرغ زده شده     ۱ عدد

خامه     ۱ قاشق سوپخوری

 

روش تهیه:

 

در ظرفی مناسب، مایه خمیر را با یک دوم پیمانه شیر مخلوط كنید و روی آ‌ن را بپوشانید و در جای گرمی|به مدت ۱۵ دقیقه بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. كشمش|ها را با آ‌ب پرتقال، جوز هندی و پوست پرتقال رنده شده مخلوط كنید و كنار بگذارید.

در ظرفی دیگر باقیمانده|ی شیر، شكر، نمک و نیمی از كره را مخلوط كنید و مایه خمیر فعال شده را به آ‌ن بیفزائید و با قاشق چوبی مقداری از آ‌رد را (در حدود ۱۴۰ گرم) به مواد اضافه كنید. سپس باقیمانده|ی آ‌رد را به آ‌ن بیفزائید و خمیر كنید. بعد خمیر را روی سطحی آ‌ردپاشی شده ورز دهید تا صاف و یكدست شود. حالا| در كاسه|ای چرب شده بگذارید و روی آ‌ن را بپوشانید و در جای گرمی|به مدت ۲ ساعت و نیم استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود. خمیر را دو قسمت كنید و هر قسمت را به ابعاد تقریبی ۱۸ف۵۰ سانتیمتر باز كنید و با باقیمانده|ی كره و با قلم مو چرب كنید و مخلوط كشمش را بپاشید و رول كنید. آ‌نگاه در قالب لوف چرب شده به ابعاد ۱۲ف۲۲ سانتیمتر بگذارید و دو طرف هر یک از رول|ها را به زیر تا كنید و روی آ‌نها را بپوشانید و دوباره استراحت دهید تا حجم آ‌ن دو برابر شود.

سپس با فرچه مخلوط تخم|مرغ و خامه را روی خمیر بمالید و در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد و یا ۴۰۰ درجه فارنهایت به مدت ۲۰ دقیقه و یا تا زمانی كه سطح روی نان طلا|ئی شود، بپزید.

برچسب ها: نان کشمشی، پوست پرتقال، كشمش پلوئی تعداد بازديد: 711 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز