Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 15:45

5
اسفند
نان مغزدار

نان مغزدار

طرز تهیه نان مغزدار

نان مغزدار

 

مواد لازم برای 1 عدد نان :

 

آرد /۳۷۰ گرم

پودر مایه|خمیر / ۱۰ گرم

شیر ولرم/ یک|دوم پیمانه (۱۲۵ میلی|لیتر)

شكر /۵۰ گرم

كره / ۵۰ گرم

تخم|مرغ / ۲ عدد

نمک / |یک|دوم قاشق چایخوری

مواد لا|زم میانی:

مارسیپان /۵۰ گرم

مارمالا|د زردآلو /۵۰ گرم

كشمش بدون دانه / ۷۰ گرم

خلا|ل بادام / ۵۰ گرم

شكلا|ت میله|ای ضدحرارت / ۲ عدد

مواد لا|زم رویه:

شكر / ۱ قاشق سوپخوری

آب / ۱ قاشق سوپخوری

 

طرز تهیه :

 

آ‌رد را در ظرفی مناسب بریزید و مركز آ‌ن را گود كنید. مایه|ی خمیر، شیر ولرم و ۱ قاشق چایخوری شكر را بریزید و از اطراف آ‌رد را روی مایه| خمیر بیاورید و روی كاسه را بپوشانید و به مدت ۱۵ دقیقه استراحت دهید تا مایه|ی خمیر عمل كند (پیش خمیر). كره|ی ذوب شده و سرد شده، تخم|مرغ|ها، شكر و نمک را در كاسه|ای مخلوط كنید، روی پیش|خمیر آ‌ماده شده بریزید و با قاشق مخلوط نمائید. سپس خمیر را با دست به مدت ۱۰ دقیقه ورز دهید تا بافت آ‌ن صاف و یكدست شود. آ‌نگاه روی خمیر را بپوشانید و در محیط نسبتا گرمی به مدت ۳۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم خمیر دو برابر شود.روی سطحی آ‌رد بپاشید و خمیر را به|وسیله|ی وردنه‌ای به ابعاد ۲۵*۳۵ سانتیمتر و به قطر یک سانتیمتر باز كنید. سپس خمیر را به آ‌رامی|بردارید و در سینی چرب شده قرار دهید. خمیر را از طول به ۳ قسمت مساوی علا|مت سطحی بزنید و در قسمت وسط، مارسیپان، مارمالاد،

كشمش و بادام مخلوط شده را بریزید. سپس شكلا|ت میله|ای را روی مواد میانی بگذارید. حالا قسمت راست و چپ خمیر را به|اندازه|ی ۲ سانتیمتر با چاقوی تیزی برش دهید (مانند تصویر). خمیرهای برش داده شده را به صورت ضربدری روی مایه|ی میانی به صورت گیس|بافته شده (مانند تصویر) بگذارید، روی آ‌ن را بپوشانید و در جای گرمی|به مدت ۳۰-۴۰ دقیقه استراحت دهید تا حجم آ‌ن دو برابر شود. سپس در فر گرم شده با دمای ۲۰۰ درجه|ی سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید تا بپزد و كمی طلا|ئی شود. بعد از ۲۰ دقیقه نان را از فر خارج كنید، شكر و|آ‌ب را روی اجاق بگذارید تا شكر حل شود. سپس خنک كنید و به وسیله|ی قلم|مو و به آ‌رامی|روی نان بمالید و به مدت ۱۰ دقیقه دوباره داخل فر قرار دهید تا طلا|ئی شود.

یادآ‌وری: ابتدا و انتهای خمیر را محكم كنید تا باز نشود.

 

 

برچسب ها: نان مغزدار تعداد بازديد: 748 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز