پوراندخت فروهر
مواد لازم برای 10-12 نفر
روغن ۲۵۰ گرم
پودر قند ۲۰۰ گرم
تخممرغ ۱ عدد
نمک میوه یک هشتم قاشق چایخوری
بیكینگپودر یک دوم قاشق چایخوری
ماست ۱۳۰ گرم
هل یک چهارم قاشق چایخوری
وانیل كمی
آرد ۵۰۰ گرم
كنجد به میزان لازم
مواد لازم رویه
زرده تخممرغ ۱ عدد
شیر ۱ قاشق چایخوری
زعفران آب كرده ۲ قطره
روش تهیه نان شیرمال
روغن را با همزن برقی خوب بزنید، بعد پودر قند را به آن اضافه كنید و به زدن ادامه دهید. سپس تخممرغ را بیفزائید و به زدن ادامه دهید تا نرم و لطیف شود. نمک میوه و بیكینگپودر را در ماست حل و به مواد اضافه كنید. آنگاه هل و وانیل را بیفزائید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط كنید.
اكنون آرد را كمکم اضافه كنید تا جائی كه خمیر به دست نچسبد. حالا خمیر را روی میزی پهن كنید و قالب بزنید و در سینی فر چرب شده بچینید. مواد رویه را با قلممو روی شیرینیها بمالید. بعد روی آنها كنجد بپاشید. اینک سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینیها طلائی شود.
روش تهیه مواد رویه
زرده تخممرغ را با شیر و زعفران مخلوط كنید.