Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 07:52

10
مرداد
نان شیرمال

نان شیرمال

روغن را با همزن برقی خوب بزنید، بعد پودر قند را به آن اضافه كنید و به زدن ادامه دهید. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و به زدن ادامه دهید تا نرم و لطیف شود.

پوراندخت فروهر

 

 

مواد لازم برای 10-12 نفر

 روغن                       ۲۵۰ گرم

پودر قند                    ۲۰۰ گرم

تخم‌مرغ                    ۱ عدد

نمک میوه                  یک هشتم قاشق چای‌خوری

بیكینگ‌پودر                یک دوم قاشق چای‌خوری

ماست                     ۱۳۰ گرم

هل                           یک چهارم قاشق چای‌خوری

وانیل                        كمی

آرد                            ۵۰۰ گرم

كنجد                          به میزان لازم

مواد لازم رویه

زرده تخم‌مرغ              ۱ عدد

شیر                         ۱ قاشق چای‌خوری

زعفران آب كرده          ۲ قطره

 روش تهیه نان شیرمال

روغن را با همزن برقی خوب بزنید، بعد پودر قند را به آن اضافه كنید و به زدن ادامه دهید. سپس تخم‌مرغ را بیفزائید و به زدن ادامه دهید تا نرم و لطیف شود. نمک میوه و بیكینگ‌پودر را در ماست حل و به مواد اضافه كنید. آنگاه هل و وانیل را بیفزائید و تمام مواد را خوب با هم مخلوط كنید.

اكنون آرد را كم‌کم اضافه كنید تا جائی كه خمیر به دست نچسبد. حالا خمیر را روی میزی پهن كنید و قالب بزنید و در سینی فر چرب شده بچینید. مواد رویه را با قلم‌مو روی شیرینی‌ها بمالید. بعد روی آنها كنجد بپاشید. اینک سینی را در فر گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی‌گراد و به مدت ۳۰ دقیقه بگذارید تا روی شیرینی‌ها طلائی شود.

روش تهیه مواد رویه

زرده تخم‌مرغ را با شیر و زعفران مخلوط كنید.

 

برچسب ها: نان، نان شیرمال، شیرمال، آموزش نان شیرمال، آشپزی با نان شیرمال، مواد لازم نان شیرمال، روش تهیه نان شیرمال تعداد بازديد: 1653 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز