Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:19

5
خرداد
نان فوكِچا با موزارلا و رزماری

نان فوكِچا با موزارلا و رزماری

روش تهیه نان فوكِچا با موزارلا و رزماری

لیلا آیانی صفت

 

 

 

مواد لازم برای 1 قرص

آرد نان                                350 گرم

نمك                                   یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر                    1 قاشق چایخوری

شكر                                 1 قاشق چایخوری

آب ولرم                            210 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

روغن زیتون                      1 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا (رنده كرده)       140 گرم

مواد لازم رویه

روغن زیتون                     2 قاشق سوپخوری

رزماری                          به میزان لازم

نمك دریا درشت              به میزان لازم

روش تهیه نان فوكِچا با موزارلا و رزماری

قالب مناسبی را به قطر 25 سانتیمتر با روغن زیتون چرب كنید و كنار بگذارید. آن‌گاه آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید، مایه خمیر و شكر را بیفزائید و حفره‌ای در مركز این مواد، بسازید. سپس آب و روغن زیتون را در این حفره بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.

حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را به شكل توپ در آورید و در كاسه چربكرده بگذارید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و در حدود 1ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به قطر تقریبی 25 سانتیمتر باز كنید و پنیر موزارلا را رویش بپاشید.

سپس خمیر را جمع كنید و اندكی ورز دهید. حالا خمیر را به شكل توپ درآورید و در قالب بگذارید. رویش را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.

آن‌گاه با سر انگشتانتان، روی خمیر حفره‌هائی ایجاد كنید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر، استراحت دهید. حالا روی خمیر روغن زیتون بمالید و رزماری و نمك بپاشید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، نان را بپزید.

 

برچسب ها: نان، نان فوکچا، نان با موزارلا، روش تهیه نان فوکچا، آموزش نان فوکچا، مواد لازم نان فوکچا، نان با رزماری تعداد بازديد: 837 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز