لیلا آیانی صفت
مواد لازم برای 1 قرص
آرد نان 350 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
پودر مایه خمیر 1 قاشق چایخوری
شكر 1 قاشق چایخوری
آب ولرم 210 میلیلیتر (سهچهارم پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پنیر موزارلا (رنده كرده) 140 گرم
مواد لازم رویه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
رزماری به میزان لازم
نمك دریا درشت به میزان لازم
روش تهیه نان فوكِچا با موزارلا و رزماری
قالب مناسبی را به قطر 25 سانتیمتر با روغن زیتون چرب كنید و كنار بگذارید. آنگاه آرد و نمك را در كاسه مناسبی الك كنید، مایه خمیر و شكر را بیفزائید و حفرهای در مركز این مواد، بسازید. سپس آب و روغن زیتون را در این حفره بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را به شكل توپ در آورید و در كاسه چربكرده بگذارید. اكنون روی خمیر را بپوشانید و در حدود 1ساعت كنار بگذارید تا حجمش دو برابر شود. اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به قطر تقریبی 25 سانتیمتر باز كنید و پنیر موزارلا را رویش بپاشید.
سپس خمیر را جمع كنید و اندكی ورز دهید. حالا خمیر را به شكل توپ درآورید و در قالب بگذارید. رویش را بپوشانید و 30 دقیقه دیگر، در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود.
آنگاه با سر انگشتانتان، روی خمیر حفرههائی ایجاد كنید، رویش را بپوشانید و 15 دقیقه دیگر، استراحت دهید. حالا روی خمیر روغن زیتون بمالید و رزماری و نمك بپاشید. اكنون قالب را در فر گرم كرده با دمای 200 درجه سانتیگراد قرار دهید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، نان را بپزید.