Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:32

5
خرداد
نان اسكُن گوجه‌فرنگی

نان اسكُن گوجه‌فرنگی

روش تهیه نان اسكُن گوجه‌فرنگی

افسانه ظروفی

 

 

 

مواد لازم برای حدود 20 عدد

آرد                                                         300 گرم

بیكینگ‌پودر                                             یك‌و یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر                                        1 قاشق چایخوری

شكر                                                     1 قاشق سوپخوری

نمك                                                     یك‌دوم قاشق چایخوری

كره ‌سرد (خرد كرده)                                90 گرم

ماست                                                 180 میلی‌لیتر (سه‌چهارم پیمانه)

گوجه‌فرنگی خشك (خرد كرده)                 یك‌چهارم پیمانه

برگ ریحان (خرد كرده)                            2 قاشق سوپخوری

 روش تهیه نان اسكُن گوجه‌فرنگی

فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد گرم كنید و سینی شیرینی‌پزی را با كاغذ روغنی بپوشانید. آن‌گاه آرد، بیكینگ‌پودر، مایه خمیر، شكر و نمك را در كاسه مناسبی بریزید و كره را بیفزائید. سپس كره را با نوك انگشتانتان با آرد مخلوط كنید تا به شكل خرده نان درآید.

حالا ماست را همراه با گوجه‌فرنگی و ریحان، به مواد فراهم كرده بیفزائید و مخلوط سازید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود. اكنون خمیر به دست آمده را روی سطح آرد پاشیده، اندكی ورز دهید تا صاف و یكدست شود (از ورز دادن زیاد خمیر، بپرهیزید). اینك خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت تقریبی 2 سانتیمتر باز كنید و با برشگر به ضلع 4 سانتیمتر، قالب بزنید و با فاصله در سینی بچینید.

روی سینی را بپوشانید و نیم ساعت در دمای محیط نگه دارید. آن‌گاه روی اسكن اندكی شیر بمالید و به مدت تقریبی 15-20 دقیقه، در فر بپزید.

 

برچسب ها: نان، اسکن، نان اسکن، روش تهیه نان اسکن، مواد لازم نان اسکن، نان اسکن گوجه فرنگی، آموزش نان اسکن تعداد بازديد: 693 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز