لیلا آیاتی صفت
مواد لازم نان نارگيلی
برای 1 قرص نان
پودر مایه خمیر 1 قاشق سوپخوری
آب ولرم 125 میلیلیتر (یك دوم پیمانه)
شكر 90 گرم
شیر 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
روغن مایع 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
پودر نارگیل 1 قاشق سوپخوری سرپر
وانیلین یكهشتم قاشق چایخوری
آرد نان حدود 500 گرم
پستهی آسیاب كرده برای تزئین به میزان لازم
پودر نارگیل برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم رویه
سفیدهی تخممرغ 6 عدد
شكر ریز 45 گرم
پودر نارگیل 135 گرم
مواد لازم برای تهیهی شربت
آب 125 میلیلیتر (یكدوم پیمانه)
شكر 45 گرم
گلاب 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان نارگيلی
مایه خمیر، آب ولرم و 1 قاشق چایخوری از شكر را در كاسهی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. آنگاه شیر و باقیماندهی شكر را در ظرف مناسبی بریزید و هم بزنید تا شكر حل شود. سپس مایه خمیر ورآمده، روغن، پودر نارگیل و وانیلین را بیفزائید و مخلوط كنید. اكنون آرد را كمكم افزوده و مخلوط كنید تا خمیر نرم و مناسبی حاصل شود.
حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، خوب ورز دهید تا صاف و یكدست شود و آن را در كاسهی چربكرده، بگذارید. رویش را بپوشانید و دو ساعت در دمای محیط نگه دارید تا حجمش دو برابر شود. حالا هوای داخل خمیر را بگیرید و آن را به شكل بیضی، در سینی چربكردهی شیرینیپزی، پهن كنید. سپس مواد رویه را در كیسهی شیرینیپزی دارای ماسورهی دلخواهتان، بریزید و روی خمیر را با آن بپوشانید. اینك نان را به مدت تقریبی 30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجهی سانتیگراد بپزید. آنگاه نان را از فر درآورید و همینكه خنك شد، رویش شربت بریزید و با پودر پسته و نارگیل بیارائید.
روش تهیهی مواد رویه: سفیدهی تخممرغها را با همزن برقی بزنید تا سفید شود و فرم بگیرد. آنگاه شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید. حالا پودر نارگیل را افزوده و مخلوط كنید.
یادآوری: برای تهیهی شربت؛ آب و شكر را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بگذارید تا شكر حل شود. سپس آن را 5 دقیقه، بجوشانید و گلاب را درون شربت بریزید. بعد از چند جوش شربت را از روی حرارت بردارید.