Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 11 اردیبهشت 1403 - 09:15

31
تیر
نان گردو

نان گردو

طرز تهیه نان گردو

نان گردو

 

 

مواد لازم برای یك لوف

آرد نان      500  گرم

نمك     یك‌دوم قاشق چایخوری

پودر مایه خمیر     8 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)

شكر     1 قاشق چایخوری

آب ولرم      280 میلی‌لیتر (1 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)

سس خردل     1 قاشق چایخوری

پودر خردل     1 قاشق چایخوری

پیازچه‌ی خرد كرده     3 قاشق سوپخوری

 

روش تهیه

 آرد و نمك را در كاسه‌ی مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آن‌گاه مایه خمیر، شكر و یك‌چهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسه‌ی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس سس خردل و پودر خردل را در باقیمانده‌ی آب حل كنید و همراه با مایه خمیر عمل آمده، درون آرد بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. پس از آن پیازچه را به خمیر بیفزائید و اندكی ورز دهید. آن‌گاه خمیر را به شكل توپ درآورید و آن را در كاسه‌ی چربكرده بگذارید.

رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید، تا حجم خمیر افزایش پیدا كند. اینك خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به طول تقریبی 12 سانتیمتر، رول نمائید. حالا رول‌های خمیر را در قالب چربكرده‌ی لوف به اندازه‌ی 12×28 سانتیمتر، كنار هم بچینید و رویش را بپوشانید تا حجمشان دوبرابر شود. سپس نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجه‌ی سانتیگراد بپزید.

برچسب ها: نان گردو تعداد بازديد: 479 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز