نان گردو
مواد لازم برای یك لوف
آرد نان 500 گرم
نمك یكدوم قاشق چایخوری
پودر مایه خمیر 8 گرم (حدود 2 قاشق چایخوری)
شكر 1 قاشق چایخوری
آب ولرم 280 میلیلیتر (1 پیمانه + 2 قاشق سوپخوری)
سس خردل 1 قاشق چایخوری
پودر خردل 1 قاشق چایخوری
پیازچهی خرد كرده 3 قاشق سوپخوری
روش تهیه
آرد و نمك را در كاسهی مناسبی بریزید و كنار بگذارید. آنگاه مایه خمیر، شكر و یكچهارم پیمانه از آب ولرم را در كاسهی كوچكی بریزید، رویش را بپوشانید و 10 دقیقه كنار بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. سپس سس خردل و پودر خردل را در باقیماندهی آب حل كنید و همراه با مایه خمیر عمل آمده، درون آرد بریزید و هم بزنید تا مواد خمیر شود. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، ورز دهید تا صاف و یكدست شود. پس از آن پیازچه را به خمیر بیفزائید و اندكی ورز دهید. آنگاه خمیر را به شكل توپ درآورید و آن را در كاسهی چربكرده بگذارید.
رویش را بپوشانید و نیم ساعت كنار بگذارید، تا حجم خمیر افزایش پیدا كند. اینك خمیر را به 12 قسمت مساوی تقسیم كنید و هر قسمت را به طول تقریبی 12 سانتیمتر، رول نمائید. حالا رولهای خمیر را در قالب چربكردهی لوف به اندازهی 12×28 سانتیمتر، كنار هم بچینید و رویش را بپوشانید تا حجمشان دوبرابر شود. سپس نان را به مدت تقریبی 25-30 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 200 درجهی سانتیگراد بپزید.