افسانه ظروفی
مواد لازم برای 16 نفر
كره 250 گرم
آب پرتقال 60 میلیلیتر (یكچهارم پیمانه)
كشمش پلوئی خرد كرده 110 گرم
شكرریز 200 گرم
آرد 375 گرم
آرد برنج 90 گرم
شكر (اضافی) 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه نان قندی كشمشی
كره را در دمای محیط بگذارید تا اندكی نرم شود، آب پرتقال را در كاسه مناسبی بریزید و كشمش را یك ساعت در آن بخیسانید. آنگاه كره و شكر را با همزن برقی بزنید تا سبك شود. سپس آرد و آرد برنج را با هم مخلوط كنید و نیمی از آن را همراه با كشمش به كره و شكر بیفزائید و مخلوط كنید.
حالا باقیمانده آرد را بیفزائید و مخلوط كنید تا خمیر نرم و یكدستی به دست آید. اكنون خمیر را نصف كنید و هر تكه را به قطر 23 سانتیمتر باز نمائید. اطراف خمیر را به كمك انگشت اشاره و شست نیشگون بگیرید تا به شكل زیبائی درآید. اینك روی خمیر را به 8 قسمت علامت بگذارید ولی نبرید!
سپس روی خمیر چنگال بزنید و نیمی از شكر (اضافی) را بپاشید. حال خمیر را روی سینی دارای كاغذ روغنی بگذارید و به مدت تقریبی 20 دقیقه در فر گرم كرده با دمای 150 درجه سانتیگراد بپزید. همینكه نان روغنی خنك شد، آن را از روی خطوط ترسیم كرده ببرید و برای پذیرائی در ظرف زیبائی بچینید.
یادآوری1: میتوانید این نان روغنی را به مدت دو هفته در ظرف دردار و در دمای محیط نگه دارید.
یادآوری2: میل نمودن این نان روغنی همراه با فنجانی چای یا شیر برای سحر بسیار مناسب و گواراست.