افسانه اسفندیاری
مواد لازم برای حدود 1 كیلوگرم شیرینی
پودر شكر نرم 250 گرم
روغن جامد مرغوب 250 گرم
آرد نخودچی 500 گرم
پودر هل 1 قاشق چایخوری
روش تهیه
سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. پودر شكر را همراه با روغن جامد در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و لطیف شود. آنگاه آرد نخودچی و پودر هل را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر، نرم شود و چسبندگی پیدا كند.
سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 24 ساعت در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر، باز كنید و با برشگر دلخواهتان قالب بزنید و رویشان خلال پسته بگذارید.
اكنون خمیرهای قالبزده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجهسانتیگراد بپزید. اینك سینی را از فر درآورید ولی به شیرینی دست نزنید. بعد از 3 تا 4 ساعت شیرینی نخودچی را از سینی جدا كنید و در ظرف زیبایی بچینید.