Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 01:59

12
اسفند
نان نخودچی

نان نخودچی

سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. پودر شكر را همراه با روغن جامد در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و لطیف شود. آن‌گاه آرد نخودچی و پودر هل را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر، نرم شود و چسبندگی پیدا كند.

افسانه اسفندیاری

مواد لازم برای حدود  1 كیلوگرم شیرینی 

پودر شكر نرم             250 گرم 

روغن جامد مرغوب     250 گرم 

آرد نخودچی               500 گرم 

پودر هل                    1 قاشق چایخوری

روش تهیه

سینی فر را با كاغذ روغنی بپوشانید. پودر شكر را همراه با روغن جامد در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی خوب بزنید تا نرم و لطیف شود. آن‌گاه آرد نخودچی و پودر هل را بیفزائید و خوب ورز دهید تا خمیر، نرم شود و چسبندگی پیدا كند.

سپس خمیر را در كیسه نایلونی بگذارید و به مدت 24 ساعت در دمای محیط نگه دارید. حالا خمیر را روی سطح آرد پاشیده، به ضخامت یك سانتیمتر، باز كنید و با برشگر دلخواه‌تان قالب بزنید و رویشان خلال پسته بگذارید.

اكنون خمیرهای قالب‌زده را در سینی بچینید و به مدت تقریبی 20 دقیقه، در فر گرم كرده با دمای 170 درجه‌سانتیگراد بپزید. اینك سینی را از فر درآورید ولی به شیرینی دست نزنید. بعد از 3 تا 4 ساعت شیرینی نخودچی را از سینی جدا كنید و در ظرف زیبایی بچینید.

 

برچسب ها: نان، شیرینی، دسر و شیرینی، نان نخودچی، طرز تهیه نان نخود چی، مواد مورد نیاز نان نخودچی، شیرینی عید تعداد بازديد: 1184 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز