Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
دوشنبه 24 اردیبهشت 1403 - 11:08

12
آبان
نان كشمش طلائی

نان كشمش طلائی

آرد الك‌كرده را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مایه‌خمیر، شكر، پوست پرتقال و كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط كنید.

لیلا آیانی صفت

 

مواد لازم نان كشمش طلائی

آرد                                    300 گرم

پودر مایه‌خمیر                      7 گرم (2 قاشق چایخوری)

شكر                                  2 قاشق سوپخوری

پوست پرتقال رنده‌كرده          2 قاشق چایخوری

كشمش طلائی                  یك‌دوم پیمانه

آب پرتقال                           یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

كره‌ی نرم                           30 گرم

تخم‌مرغ همزده                    1 عدد

آب ولرم                               یك‌سوم پیمانه (80 میلی‌لیتر)

پودر نارگیل                           به میزان لازم

مواد لازم رویه

پودر شكر                              160 گرم (1 پیمانه)

كره                                       15 گرم

آب جوش                                1 قاشق سوپخوری

رنگ خوراكی صورتی                  1-2 قطره 

روش تهیه نان كشمش طلائی

آرد الك‌كرده را در كاسه‌ی بزرگی بریزید و مایه‌خمیر، شكر، پوست پرتقال و كشمش را به آن بیفزائید و مخلوط كنید. وسط مواد را گودكنید تا حفره‌ای ایجاد شود. حالا آب پرتقال، كره، تخم‌مرغ و آب را به آن بیفزائید و كاملاً با هم مخلوط سازید تا خمیری به دست آید. حالا خمیر را به مدت تقریبی 10 دقیقه، خیلی خوب ورز دهید تا كاملاً صاف شود. بعد آن را در كاسه‌ی چربكرده‌ای بگذارید و رویش را به مدت 1 ساعت بپوشانید تا حجم خمیر دو برابر شود. اكنون حجم خمیر را با فشار دست بخوابانید و به مدت 1 دقیقه ورز دهید. حالا تمام خمیر را به شكل یك توپ درآورید و با وردنه، طوری باز كنید كه به شكل دایره‌ای به قطر 25 سانتیمتر درآید.

سپس خمیر را در سینی چربكرده قرار دهید، رویش را بپوشانید و به مدت 30 دقیقه در جای گرم نگه‌دارید تا حجم خمیر دو برابر شود. اینك با لبه‌ی خط‌كش، سطح خمیر را به 8 قسمت تقسیم كنید و در‌واقع فقط خطوط برش را ایجاد نمائید. آن‌گاه سینی را در فر (تاون) گرم شده با دمای 180 درجه‌ی سانتیگراد، به مدت تقریبی 25- 30 دقیقه قرار دهید تا نان بپزد و طلائی رنگ شود. نان را روی پنجره‌ی سیمی خنك كنید. سپس مایه‌ی رویه را روی نان بریزید و پودر نارگیل بپاشید.

روش تهیه‌ی رویه: پودر شكر، كره و آب را، در كاسه‌ی كوچكی بریزید و روی بخار آب جوش بگذارید تا صاف و روان شود. در آخر، رنگ را اضافه كنید و از روی حرارت بردارید.ژ

 

برچسب ها: آموزش نان، نان کشمشی، نان كشمش طلائی، مواد لازم نان كشمش طلائی، روش تهیه نان كشمش طلائی تعداد بازديد: 895 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این نان چیست؟

فیلم روز
تصویر روز