نان كشمشی مغزدار
مــواد لازم:
آرد 500 گرم
مایه خمیر 2 قاشق سوپخوری
شكر 70 گرم
شیر ولرم نصف پیمانه (80 گرم)
كره پاستوریزه 50 گرم
نمك یك هشتم قاشق چایخوری
تخم مرغ 2 عدد
گردوی خردشده 50 گرم
كشمش 50 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
زعفران به میزان لازم
شربت مقداری
پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین به میزان لازم
فر را با درجه حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید. آرد را در یك كاسه بزرگ الك كرده و وسط آن را گود نمایید. مایه خمیر، كمی شكر، شیر ولرم و كمی آرد را مخلوط نمایید و روی آن را بپوشانید و بگذارید
15 دقیقه بماند تا عمل آید. كره را آب كرده به همراه مایه خمیر عمل آمده، نمك و تخم مرغ به آرد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به شكل خمیر یكدستی درآید. سپس روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه بگذارید بماند. سپس گردوی خردشده و كشمش را بیفزایید. بعد خمیر را به چهار قسمت كنید و به شكل دلخواه درآورید و روی آن را كمی زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و بگذارید خمیر 15 دقیقه دیگر استراحت كند. سپس در طبقه وسط فر به مدت 60-50 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینكه كمی سرد شد، روی آن مقداری شربت بزنید و با پودر نارگیل و پسته تزیین نمایید.