Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:28

10
دی
نان كشمشی مغزدار

نان كشمشی مغزدار

طرز تهیه نان كشمشی مغزدار

نان كشمشی مغزدار

 

 

 

مــواد لازم:

 

آرد     500 گرم

مایه خمیر     2 قاشق سوپخوری

شكر     70 گرم

شیر ولرم     نصف پیمانه (80 گرم)

كره پاستوریزه     50 گرم

نمك     یك هشتم قاشق چایخوری

تخم مرغ     2 عدد

گردوی خردشده     50 گرم

كشمش     50 گرم

زرده تخم مرغ     1 عدد

زعفران     به میزان لازم

شربت     مقداری

پودر نارگیل و پودر پسته برای تزیین     به میزان لازم

 

فر را با درجه حرارت 400 درجه فارنهایت از قبل گرم كنید. آرد را در یك كاسه بزرگ الك كرده و وسط آن را گود نمایید. مایه خمیر، كمی شكر، شیر ولرم و كمی آرد را مخلوط نمایید و روی آن را بپوشانید و بگذارید

15 دقیقه بماند تا عمل آید. كره را آب كرده به همراه مایه خمیر عمل آمده، نمك و تخم مرغ به آرد اضافه كنید و خوب ورز دهید تا به شكل خمیر یكدستی درآید. سپس روی آن را بپوشانید و 30 دقیقه بگذارید بماند. سپس گردوی خردشده و كشمش را بیفزایید. بعد خمیر را به چهار قسمت كنید و به شكل دلخواه درآورید و روی آن را كمی زرده تخم مرغ و زعفران بمالید و بگذارید خمیر 15 دقیقه دیگر استراحت كند. سپس در طبقه وسط فر به مدت 60-50 دقیقه قرار دهید تا بپزد. بعد از اینكه كمی سرد شد، روی آن مقداری شربت بزنید و با پودر نارگیل و پسته تزیین نمایید.

 

 

 

برچسب ها: تخم مرغ، نان كشمشی مغزدار، كره پاستوریزه، مایه خمیر تعداد بازديد: 842 تعداد نظرات: 0

نظر شما بعد از تایید درج خواهد شد

فیلم روز
تصویر روز