Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 10:23

31
شهریور
پیراشکی مرغ و نخود فرنگی

پیراشکی مرغ و نخود فرنگی

فیله مرغ، نمک، فلفل، ادویه و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی آن را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. حالا کره و مرغ مزه‌دار کرده را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید و پیوسته هم بزنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم برای 15 عدد

فیله مرغ خرد کرده .....................300 گرم

نمک و فلفل................. به میزان لازم

ادویه مخصوص مرغ ...................یک‌دوم قاشق چایخوری

زعفران حلکرده ................2 قاشق سوپخوری

کره............... 30 گرم

کنسرو نخودفرنگی  ........... یک‌پیمانه

جعفری خرد کرده   ............2 قاشق سوپخوری

پنیر موزارلا رنده کرده دالیا   ............150 گرم

تخم‌مرغ همزده............... 1 عدد

روغن مخصوص سرخ کردنی............... به میزان لازم

خمیر پیراشکی دالیا......................1بسته

 

بیشتربخوانید:

پیراشکی گوشت نیجریه + طرز تهیه

پيراشكي‌سيب‌زميني و گشنيز

 

روش تهیه

فیله مرغ، نمک، فلفل، ادویه و زعفران را در کاسه مناسبی بریزید و مخلوط کنید. آن‌گاه روی آن را بپوشانید و 2 ساعت در یخچال نگهداری کنید. حالا کره و مرغ مزه‌دار کرده را در تابه مناسبی بریزید و روی حرارت اجاق قرار دهید و پیوسته هم بزنید تا طلایی رنگ شود. سپس صبر کنید تا خنک شود. اینک نخودفرنگی، جعفری و پنیر را بیفزائید و مخلوط نمائید. حالا هر بار قدری از مایه فراهم کرده را روی خمیر قرار دهید و لبه‌های خمیر را بهم بچسبانید، رویشان تخم‌مرغ بمالید و  15 دقیقه در دمای آشپزخانه قرار دهید. اکنون پیراشکی‌ها را در روغن‌داغ سرخ کنید.

 

 

برچسب ها: پیراشکی، پیراشکی مرغ، خمیر پیراشکی، طرز تهیه خمیر پیراشکی، پیراشکی مرغ و نخود فرنگی، طرز تهیه پیراشکی مرغ تعداد بازديد: 409 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز