کیان رنجبر
مواد لازم
روغن 1 قاشق سوپخوری
کره 100گرم
پیاز ریز خرد کرده 2 عدد متوسط
زنجفیل رنده کرده 1 قاشقچایخوری
پودر کاری 1 قاشقچایخوری
گشنیز خردکرده 1 قاشقسوپخوری
زیره 2 قاشق چایخوری
فلفل قرمز 1 قاشق چایخوری
سیر له کرده 1 قاشق چایخوری
نمک 1 قاشق چایخوری
هل سبز 3 عدد
فلفل سیاه 3 عدد
ماست چکیده 150 میلیلیتر
رب گوجهفرنگی 2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ 400 گرم
آب گرم 1 پیمانه (250 میلیلیتر)
خامه کمچرب یکدوم پیمانه
روش تهیه
روغن و کره را در یک تابه گرم کنید. پیاز را در آن تفت دهید و حرارت را کم کنید. حالا زنجفیل، پودر کاری، گشنیز، زیره، فلفل قرمز، سیر، نمک، هل و فلفل سیاه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. سپس ماست و رب گوجهفرنگی را به آن اضافه و ترکیب کنید. اینک تکههای مرغ را به مخلوط ماست و ادویه اضافه کنید. سپس مواد فراهم کرده را در تابه مناسبی روی حرارت تفت دهید. حالا آب را به خوراک اضافه کنید و به مدت 30 دقیقه آن را بپزید. هر از گاهی خوراک را هم برنید. اکنون خامه را بیفزائید و از روی حرارت بردارید. سپس خوراک مرغ کرهای را در ظرف مناسبی بکشید و رویش را با گشنیز خرد کرده بیارائید.