Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 18:39

3
اسفند
مرغ کنجدی

مرغ کنجدی

مرغ را به همراه میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید. آنگاه عسل، سس سویا، رب گوجه‌فرنگی، روغن کنجد، سرکه، زنجبیل و سیر را بیفزایید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

2-3 سال

مواد لازم مرغ کنجدی

سینه مرغ بدون پوست و استخوان و خرد کرده     3 عدد

عسل                                                          نصف فنجان

سس سویا                                                   یک‌چهارم فنجان

رب گوجه فرنگی                                             حدود 30 گرم

روغن کنجد (یا روغن زیتون)                              1 قاشق سوپخوری

سرکه                                                          2 قاشق سوپخوری

پودر زنجبیل                                                  1 قاشق چایخوری

سیر خرد کرده                                               2 حبه

نشاسته ذرت حل کرده                                   2 قاشق چایخوری در یک چهارم فنجان آب سرد

دانه‌های کنجد                                               به میزان لازم

پیازچه                                                         1 تا 2 عدد

روش تهیه مرغ کنجدی

مرغ را به همراه میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید.

آنگاه عسل، سس سویا، رب گوجه‌فرنگی، روغن کنجد، سرکه، زنجبیل و سیر را بیفزایید.

حالا خوراک را نیم ساعت دیگر بپزید.

سپس نشاسته را در آب سرد حل کنید و به خوراک اضافه نمایید و ده دقیقه دیگر خوراک را بپزید تا غلیظ شود.

اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و با دانه کنجد و پیازچه بیارایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، آشپزی با مرغ، آموزش آشپزی، دستور غذای کودک، مرغ کنجدی تعداد بازديد: 658 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز