تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
2-3 سال
مواد لازم مرغ کنجدی
سینه مرغ بدون پوست و استخوان و خرد کرده 3 عدد
عسل نصف فنجان
سس سویا یکچهارم فنجان
رب گوجه فرنگی حدود 30 گرم
روغن کنجد (یا روغن زیتون) 1 قاشق سوپخوری
سرکه 2 قاشق سوپخوری
پودر زنجبیل 1 قاشق چایخوری
سیر خرد کرده 2 حبه
نشاسته ذرت حل کرده 2 قاشق چایخوری در یک چهارم فنجان آب سرد
دانههای کنجد به میزان لازم
پیازچه 1 تا 2 عدد
روش تهیه مرغ کنجدی
مرغ را به همراه میزان کافی آب در قابلمه مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم اجاق بپزید.
آنگاه عسل، سس سویا، رب گوجهفرنگی، روغن کنجد، سرکه، زنجبیل و سیر را بیفزایید.
حالا خوراک را نیم ساعت دیگر بپزید.
سپس نشاسته را در آب سرد حل کنید و به خوراک اضافه نمایید و ده دقیقه دیگر خوراک را بپزید تا غلیظ شود.
اینک خوراک را در ظرف مناسبی بکشید و با دانه کنجد و پیازچه بیارایید.