دکتر محمدرضا وفا و همکاران؛ متخصصین تغذیه
الف) برنج قهوهای با سبزیها و عدس
- یک و نیم لیوان سوپ جوجه كم سدیم (كم نمك)
- نصف لیوان برنج قهوهای
- نصف لیوان عدس (پر از پروتئین، آهن و كلسیم)
- 150 گرم مخلوط سبزیهای خرد شده
سوپ را بجوشانید، برنج و عدس را اضافه كنید، حرارت را كم كنید و تقریبا 45 دقیقه بجوشانید تا برنج و عدس نرم شوند.
سبزیهای را زیر آب سرد بشویید و به برنج و عدس پخته اضافه كنید.
ب) بوقلمون چرخ شده با لوبیا قرمز، گوجهفرنگی و لوبیا سبز
لوبیاهای قرمز مورد مصرف در این دستور تهیه، غنی از كلسیم و آهن هستند.
- 200 گرم سینه بوقلمون چرخ شده
- یک قاشق چایخوری ریحان خشك شده
- نصف قوطی كنسرو لوبیا قرمز پخته، شسته و آبگیری شده
- 200 گرم گوجهفرنگیهای مكعبی آب پز شده
- نصف لیوان لوبیا سبز خرد شده پخته
گوشت بوقلمون چرخ شده را با حرارت متوسط تفت دهید تا رنگ صورتی آن از بین برود، ریحان خشك شده را اضافه كنید.
روغن تابه را خالی كنید و بوقلمون را در كاسه بگذارید.
لوبیاهای قرمز، گوجهفرنگیهای پخته (همراه با آب آنها)، و لوبیا سبزهای ریزشده را اضافه كنید.
با هم مخلوط كرده، حرارت دهید و سرو كنید.