Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 31 فروردین 1403 - 10:14

19
دی
فرنی سیب و دارچین

فرنی سیب و دارچین

سیب را 5 دقیقه در قابلمه حاوی آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود. در این هنگام، شیر و جو پرک را در قابلمه کوچکی بریزید و بگذارید به آرامی بجوشد.
3 تا 4 دقیقه آن را هم بزنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

9 تا 12 ماه 

مواد لازم 

سیب پوست و هسته گرفته و خرد کرده                   1 عدد

آب                                                                    4 قاشق سوپخوری

شیر                                                                  150 میلی‌لیتر

جو پرک                                                              15 گرم

دارچین                                                               1 قاشق سوپخوری

روش تهیه فرنی سیب و دارچین 

سیب را 5 دقیقه در قابلمه حاوی آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود.

در این هنگام، شیر و جو پرک را در قابلمه کوچکی بریزید و بگذارید به آرامی بجوشد.

3 تا 4 دقیقه آن را هم بزنید.

حالا سیب پخته را له یا پوره کنید و همراه با دارچین به فرنی بیفزایید.

یادآوری: شما می‌توانید از این فرنی برای وعده صبحانه کودک هم استفاده نمایید.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه انواع پوره

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، فرنی، زندگی آنلاین، فرنی سیب و دارچین، فرنی سیب، روش تهیه فرنی تعداد بازديد: 921 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز