تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
9 تا 12 ماه
مواد لازم
سیب پوست و هسته گرفته و خرد کرده 1 عدد
آب 4 قاشق سوپخوری
شیر 150 میلیلیتر
جو پرک 15 گرم
دارچین 1 قاشق سوپخوری
روش تهیه فرنی سیب و دارچین
سیب را 5 دقیقه در قابلمه حاوی آب روی حرارت ملایم بپزید تا نرم شود.
در این هنگام، شیر و جو پرک را در قابلمه کوچکی بریزید و بگذارید به آرامی بجوشد.
3 تا 4 دقیقه آن را هم بزنید.
حالا سیب پخته را له یا پوره کنید و همراه با دارچین به فرنی بیفزایید.
یادآوری: شما میتوانید از این فرنی برای وعده صبحانه کودک هم استفاده نمایید.
بیشتر بخوانید: