تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
6 تا 9 ماه
مواد لازم
لوبیا سبز خرد کرده 1 پیمانه
جعفری 1 قاشق چایخوری
شیر مادر یا آب یک چهارم تا یک دوم پیمانه
روش تهیه پوره لوبیا سبز و جعفری
لوبیا سبز را بخارپز کنید و جعفری را روی آن بریزید.
سپس آن را همراه شیر در مخلوطکن یا دستگاه غذاساز بریزید و 1 تا 2 دقیقه پوره کنید تا یکدست شود.
اگر پوره غلیظ بود، مقدار بیشتری شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
نکته: لوبیا سبز حاوی کلسیم، منیزیم، ویتامینK و ویتامین C است.
مصرف این سبزی پر خاصیت میتواند به پیشگیری از آلزایمر، بیماریهای قلبی، سرطان روده بزرگ، آسم، آرتریت، آکنه و عفونت گوش کمک کند.
بنابراین وقتی لوبیا سبز را برای تهیه غذای کودک پاک میکنید، مقداری از آن را هم برای غذای سایر اعضای خانواده استفاده نمایید.