Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 09:44

3
دی
پوره لوبیا سبز و جعفری

پوره لوبیا سبز و جعفری

لوبیا سبز را بخارپز کنید و جعفری را روی آن بریزید. سپس آن را همراه شیر در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و پوره کنید تا یکدست شود. اگر پوره غلیظ بود، مقدار بیشتری شیر اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

6 تا 9 ماه 

مواد لازم 

لوبیا سبز خرد کرده                    1 پیمانه

جعفری                                  1 قاشق چایخوری

شیر مادر یا آب                         یک چهارم تا یک دوم پیمانه

روش تهیه پوره لوبیا سبز و جعفری 

لوبیا سبز را بخارپز کنید و جعفری را روی آن بریزید.

سپس آن را همراه شیر در مخلوط‌کن یا دستگاه غذاساز بریزید و 1 تا 2 دقیقه پوره کنید تا یکدست شود.

اگر پوره غلیظ بود، مقدار بیشتری شیر اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

نکته: لوبیا سبز حاوی کلسیم،‌ منیزیم، ویتامینK  و ویتامین C است.

مصرف این سبزی پر خاصیت می‌تواند به پیشگیری از آلزایمر، بیماری‌های قلبی، سرطان روده بزرگ، آسم، آرتریت،‌ آکنه و عفونت گوش کمک کند.

بنابراین وقتی لوبیا سبز را برای تهیه غذای کودک پاک می‌کنید، مقداری از آن را هم برای غذای سایر اعضای خانواده استفاده نمایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، پوره کودک، پوره سبزیجات، پوره لوبیا سبز، پوره لوبیا سبز و جعفری تعداد بازديد: 725 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این پوره چیست؟

فیلم روز
تصویر روز