تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
مواد لازم کیک رولی
کره برای چرب کردن به مقدار لازم
تخممرغ 3 عدد
شکر 75 گرم
آرد ساده 75 گرم
مارمالاد توتفرنگی 5 قاشق سوپخوری
توتفرنگی خرد کرده 150 گرم
روش تهیه کیک رولی
فر را از قبل با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید.
قالب مستطیل شکل به ابعاد 22 در 32 سانتیمتر را چرب کنیدو کاغذ روغنی بیندازید.
سپس تخممرغها و شکر را در کاسه بزرگی بریزید و 10 دقیقه با همزن برقی بزنید تا غلیظ شود.
آنگاه آرد را روی مخلوط الک کنید و دوباره خوب هم بزنید.
حالا مخلوط را با قاشق در قالب آماده کرده بریزید.
کیک را 12 دقیقه در فر بپزید تا کمی طلایی شود.
روی سطح کار یک کاغذ روغنی بیندازید و کمی شکر روی آن بپاشید.
اکنون کیک را از قالب خارج کنید و روی کاغذ قرار دهید.
کیک را با کاغذ رول کنید.
اینک رول را باز کنید. مارمالاد را روی آن بمالید.
مراقب باشید تا کیک پاره نشود.
توتفرنگیها را در یک ردیف یکنواخت روی مربا قرار دهید.
حالا آن را رول کنید.
اکنون کیک رول شده را روی پنجره سیمی قرار دهید.
کاغذ را از آن جدا کنید و کمی پودر شکر روی آن بپاشید. صبر کنید تا به طور کامل خنک شود.
اکنون آن را به 8 قسمت برش بزنید و با مقداری توتفرنگی تزئین کنید.