تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
2-3 سال
مواد لازم لازانیای بادمجان
بادمجان پوست گرفته و اسلایس کرده 2 عدد بزرگ
روغن زیتون 1 قاشق سوپخوری
پنیر ریکوتا 300 گرم
جعفری خرد کرده یکچهارم پیمانه
پنیر پارمسان رنده کرده یکچهارم پیمانه
پنیر موزارلای رنده کرده یکونیم پیمانه
سس پاستا 2 پیمانه
روش تهیه کوفته
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم کنید.
دو طرف برشهای بادمجان را کمی روغن بمالید و آنها را روی سینی فر که کاغذ روغنی انداختهاید بگذارید و 20 دقیقه بپزید تا دو طرف بادمجان طلایی رنگ شود.
در کاسه متوسطی، پنیر ریکوتا، جعفری و پنیر پارمسان را با هم مخلوط کنید.
در یک ظرف نسوز، یک لایه نازک سس بریزید و روی آن یک لایه بادمجان، قرار دهید و روی آن یکسوم از مخلوط پنیر ریکوتا، یکچهارم پیمانه از پنیر موزارلا و یکسوم سس را بریزید.
این عمل را تکرار کنید تا زمانی که تمام مواد لازم استفاده شود. سپس روی آن را با یکچهارم پیمانه پنیر موزارلای باقیمانده بپوشانید.
روی ظرف را فویل بکشید و حدود 30 دقیقه بپزید تا زمانی که پنیر ذوب شود.
سپس فویل را بردارید و 10 دقیقه دیگر بپزید تا پنیر طلایی رنگ شود. 10 دقیقه صبر کنید تا لازانیا خنک شود.