تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
2 تا 3 سال
مواد لازم کوئیسادیلای مرغ، گوجهفرنگی و ذرت
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
سینه مرغ خرد کرده 1 عدد
عسل 1 قاشق چایخوری
پیاز خرد کرده 1 عدد
پودر آویشن یک هشتم قاشق چایخوری
گوجهفرنگی گیلاسی 100 گرم
ذرت آبپز کرده 50 گرم
سرکه بالزامیک 1 قاشق چایخوری
نان تورتیلا 6 عدد کوچک
پنیر چدار رنده کرده 50 گرم
ماست برای تزئین به مقدار لازم
پاپریکا به مقدار کم
روش تهیه کوئیسادیلای مرغ، گوجهفرنگی و ذرت
نیمی از روغن را در تابه بریزید و مرغ و عسل را به آن بیفزایید و 3 تا 4 دقیقه تفت دهید تا طلایی شود و کامل بپزد.
سپس مرغ را از تابه خارج کنید و کنار بگذارید. آنگاه بقیه روغن را به تابه اضافه کنید.
پیاز و آویشن را به آن بیفزایید. حالا گوجهفرنگی، ذرت، سرکه بالزامیک و مرغ را اضافه کنید و 2 دقیقه بپزید.
اکنون آن را در کاسهای بریزید.
حالا یکی از نانهای تورتیلا را در سینی فر چربکرده بگذارید و با قاشق یک سوم از مخلوط مرغ را روی آن بریزید.
یک سوم پنیر را هم روی آن بپاشید و یک تورتیلای دیگر روی آن قرار دهید. کمی آن را فشار دهید.
این کار را با بقیه تورتیلاها ادامه دهید. سینی را 15 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 180 درجه سانتیگراد بگذارید.
کوئیسادیلاها را برش بزنید و رویش را با ماست و کمی پاپریکا بیارایید.