Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
سه شنبه 4 اردیبهشت 1403 - 10:32

26
فروردین
کروکت گل کلم

کروکت گل کلم

گل کلم را به مدت 4 تا 5 دقیقه بخارپز کنید. فر را از قبل به مدت 15 دقیقه روشن نمایید و روی 204 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید. تمام مواد را با هم ترکیب کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

2-3 سال

مواد لازم کروکت گل کلم

گل کلم خرد کرده                  2 پیمانه

تخم‌مرغ بزرگ                       1 عدد

سفیده تخم‌مرغ                    1 عدد

پیاز کاملاً خرد کرده                نصف پیمانه

جعفری خرد کرده                  3 قاشق سوپخوری

پنیر رنده شده کم چرب چدار   نصف پیمانه

آرد سوخاری                        نصف پیمانه

روش تهیه کروکت گل کلم

گل کلم را به مدت 4 تا 5 دقیقه بخارپز کنید. 

فر را از قبل به مدت 15 دقیقه روشن نمایید و روی 204 درجه سانتیگراد (400 درجه فارنهایت) قرار دهید.

تمام مواد را با هم ترکیب کنید و از مخلوط به اندازه 1 قاشق سوپخوری بردارید و به شکل بیضی‌های کوچک در آورید.

سپس آنها را روی کاغذهای مربوط به شیرینی و درون ظرف مخصوص فر گذاشته و بگذارید درون فر به مدت 16 تا 18 دقیقه بپزند تا تقریباً طلایی رنگ شوند.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، آشپزی، آموزش آشپزی، کروکت گل کلم، مواد لازم کروکت، روش تهیه کروکت تعداد بازديد: 714 تعداد نظرات: 2

نظرات

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز