Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 11 آبان 1403 - 16:03

11
آبان
سوپ ذرت

سوپ ذرت

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. آن‌گاه پیاز، سیر و کرفس را در آن تفت بدهید تا نرم شوند. سپس سیب‌زمینی، شیر و آرد را بیفزایید، در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد تا سیب‌زمینی نرم شود. حالا ذرت را به سوپ اضافه کنید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم:

روغن مایع...........2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده...............1 عدد

سیر له کرده............2 حبه

ساقه کرفس خرد کرده..............1 عدد

سیب‌زمینی خرد کرده.............500 گرم

آرد ساده............2 قاشق سوپخوری

شیر کم‌چرب.......... 1 لیتر

ذرت پخته..........225 گرم

تره خرد کرده..........2 قاشق سوپخوری

بیشتربخوانید:

سوپ ارده و عدس

 

 

 

طرز تهیه:

روغن را در ظرف مناسبی گرم کنید. آن‌گاه پیاز، سیر و کرفس را در آن تفت بدهید تا نرم شوند. سپس سیب‌زمینی، شیر و آرد را بیفزایید، در ظرف را بگذارید و 10 دقیقه اجازه دهید به آرامی بجوشد تا سیب‌زمینی نرم شود. حالا ذرت را به سوپ اضافه کنید و برای چند دقیقه دوباره به جوش بیاورید. اکنون کمی آبلیمو به سوپ بیفزایید و روی آن تره بریزید.

 بیشتربخوانید:

تعداد بازديد: 24 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز