تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم:
سیبزمینی..............2 عدد متوسط (3 عدد کوچک)
روغن زیتون................به مقدار کم
سیر خردکرده...............2 حبه
پودر زیره...............یک و نیم قاشق چایخوری
پودر تخم گشنیز..............یک و نیم قاشق چایخوری
گشنیز خرد کرده............4 قاشق سوپخوری
آبلیمواز................. 1 عدد لیمو
ارده (در صورت تمایل).................2 قاشق سوپخوری
نخود پخته........400 گرم
کنجد (در صورت تمایل)............به مقدار لازم
مواد لازم برای تهیه سس
آب و پوست پرتقال از........... 1 عدد پرتقال
ارده (در صورت تمایل).............2 قاشق سوپخوری
روغن زیتون............1 قاشق سوپخوری
سرکه سیب............1 قاشق سوپخوری
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. روی سیبزمینیها را کمی روغن زیتون بمالید و حدود 30 تا 40 دقیقه بپزید تا مرکز آنها نرم شود. آنگاه در یخچال بگذارید تا خنک شود. شما میتوانید این کار را از روز قبل انجام دهید. حالا همه مواد به غیر از سیبزمینی را در دستگاه غذاساز بریزید. اکنون سیبزمینی خنک شده را برش بزنید و قسمت نرم داخل آن را با قاشق خارج کنید و آن را به دستگاه غذاساز بیفزایید تا خمیر نرمی به دست بیاید. از مخلوط حاصل، هر بار یک قاشق چایخوری پر بردارید و در دست به شکل توپهای فلافل کوچک دربیاورید و کمی فشار دهید. سپس هر دو طرف آنها را در صورت تمایل به کنجد آغشته کنید و در سینی فر چرب کرده قرار دهید و حدود 20 دقیقه در حرارت 200 درجه سانتیگراد بپزید. در وسط زمان پخت، فلافلها را برگردانید تا دو طرف آنها پخته شود. برای تهیه سس پرتقال و ارده، همه مواد را با چنگال یا همزن مخلوط کنید. فلافل را همراه با سبزیجات (مانند کاهو و هویج رنده کرده) و سس میل کنید.
بیشتر بخوانید:
رازهای پخت فلافل و بادمجان شکم پر خوشمزه
طرز تهیه فلافل؛ با یک روش متفاوت
فلافل آبادانی + طرزتهیه