تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم :
پودر سوخاری............2 پیمانه
روغن زیتون..........به مقدار کم
پودر فلفل............به مقدار کم
پودر پیاز..........1 قاشق چایخوری
پاپریکا.............1 قاشق چایخوری
پودر سیر..............یکدوم قاشق چایخوری
تخممرغ.............2 عدد درشت
شیر.............2 قاشق چایخوری
فیله ماهی...............نیم کیلوگرم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه :
فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. با حوله کاغذی، دو طرف فیله ماهی را خشک کنید و آن را به صورت نواری برش بزنید. آنگاه پودر سوخاری را روی سینی فر بریزید و به صورت یک لایه یکنواخت پهن کنید. سپس پودر سوخاری را با روغن اسپری کنید و 2 دقیقه بپزید حالا سینی را کمی تکان دهید و 2 تا 3 دقیقه دیگر حرارت دهید تا پودر سوخاری طلایی شود. فر را گرم نگه دارید.
پودر سوخاری را در کاسه مناسبی بریزید، ادویهها را به آن بیفزایید و کنار بگذارید. در کاسه دیگری، تخممرغ و شیر را با هم بزنید و کنار بگذارید.
روی سینی فر، توری سیمی مخصوص فر را بگذارید و روی آن را کمی چرب کنید.
اکنون هر تکه ماهی را داخل مخلوط تخممرغ فرو کنید. سپس با استفاده از یک انبر، آن را برداشته و در مخلوط پودر سوخاری قرار دهید و خوب به آن آغشته نمایید. آنگاه تکههای ماهی را با استفاده از انبر بر روی توری سیمی منتقل کنید، به صورتی که کمی با هم فاصله داشته باشند.
حالا روی هر تکه ماهی را کمی چرب کنید و 15 تا 20 دقیقه در فر بپزید.