مواد لازم برای 3 نفر
پياز نگيني خرد شده................1 عدد متوسط
روغن.................. 4 قاشق غذاخوري
گوشت چرخ كرده................200گرم
فلفل دلمهاي خردشده..................يك چهارم پيمانه
سير خردشده............1 حبه
گوجه فرنگي نگيني خرد شده..................1 عدد درشت
پنیر موزارلای رنده کرده دالیا....................يك چهارم پيمانه
جعفري خرد شده..................2 قاشق غذاخوري
تخم مرغ................3 عدد
آرد.................. 1 قاشق غذا خوري
شير...............2 قاشق غذا خوري
نمك و فلفل ..................به ميزان لازم
بیشتربخوانید:
طرز تهیه املت قارچ و گوجهفرنگی؛ سریع و آسان
روشتهیه
اين املت را بايد در ووك، يا ماهي تابهاي كه كاسهاي شكل است درست كنيد. براي آماده كردن مواد مياني ابتدا پياز نگيني خرد شده را در2 قاشق روغن تفت دهيد. وقتي پياز كمي نرم شد گوشت چرخ كرده را به آن اضافه كرده تا حدي سرخ كنيد كه رنگ گوشت عوض شود. سپس به ترتيب فلفل دلمهاي خرد شده، سيرخردشده، گوجه فرنگي خرد شده را اضافه كرده مواد را هم بزنيد تا جايي كه آب گوجه فرنگي كشيده شود، حال پنير رنده شده و جعفري خرد شده را اضافه كرده مواد را از روي حرارت كنار گذاشته از ووك به ظرف ديگري منتقل كنيد، ووك را با دستمال كاغذي آشپزخانه تميز كنيد. تخممرغها را با آرد، شير، كمي نمك و فلفل خوب با همزن سيمي مخلوط كنيد. مجدداُ ووك يا ماهيتابه گود را كه هنوز گرم است روي حرارت قرار دهيد، دو قاشق روغن باقي مانده را به ظرف اضافه كنيد. وقتي روغن داغ داغ شد مخلوط تخممرغ را در وسط روغن بريزيد و ووك را كمي تكان دهيد تا بسته شود. وقتي تخممرغها كمي سفت شد آن را روي بشقاب تختي گذاشته مواد مياني را يك طرف آن قرار دهيد و سمت ديگر را روي آن برگردانده از وسط برش دهيد و با مواد مياني كنار ظرف تزئين كنيد. توجه داشته باشيد چون تخممرغ در ووك پخته شده خودش حالت بشقاب گود را دارد و قراردادن مواد در آن بسيار آسان است از داخل آن نميريزد.
بیشتربخوانید:
طرز تهیه املت قارچ با پنیر
یادآوری
ميتوانيد به جاي فلفل دلمهاي از فلفل سبز تند استفاده كنيد.
براي اين كه بدانيد روغن به اندازه لازم داغ شده است ميتوانيد يك تكه كوچك نان باگت را در روغن بياندازيد. اگر روغن داغ باشد نان فوراُ شروع به حركت در روغن ميكند.