Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:16

21
اردیبهشت
کوفته مرغ

کوفته مرغ

فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر را کاغذ روغنی بکشید. آنگاه پیاز و هویج را حدود 5 دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شود.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک :

 

مواد لازم

روغن زیتون ............... 1 قاشق سوپخوری

پیاز خرد کرده................. 1 عدد

هویج رنده کرده ................... 1 عدد

آرد سوخاری............... 40 گرم

شیر.................2 قاشق سوپخوری

گلابی پوست گرفته و رنده کرده ................. 1 عدد کوچک

سیب پوست گرفته و رنده کرده ................1 عدد کوچک

جعفری خرد کرده...............2 قاشق چایخوری

پاپریکا................... نصف قاشق چایخوری

مرغ چرخکرده .............. 500 گرم

بیشتربخوانید:

کوفته ترکی

 

 

 

روش تهیه

فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید و روی سینی فر را کاغذ روغنی بکشید. آنگاه پیاز و هویج را حدود 5 دقیقه در روغن تفت دهید تا نرم شود.

در کاسه کوچکی، شیر را روی آرد سوخاری بریزید و 5 دقیقه کنار بگذارید.

سپس سیب و گلابی را در پارچه تمیزی بریزید و آن را فشار دهید تا آب آنها خارج شود (از آب خارج شده به عنوان آب میوه استفاده کنید).

حالا همه مواد به جز مرغ را در کاسه مناسبی بریزید و با انگشتان‌تان خوب ورز بدهید. اکنون مرغ چرخکرده را کم‌کم اضافه کنید و با انگشتان‌تان مخلوط نمایید.

آن‌گاه هر بار از مواد به اندازه یک قاشق سوپخوری بردارید و به شکل توپ در بیاورید و روی سینی فر آماده کرده قرار دهید.

کوفته‌ها را حدود 20 دقیقه در فر قرار دهید تا به طور کامل بپزند. حالا آنها را حدود 5 دقیقه در مقدار کمی روغن تفت دهید تا هر دو طرف آنها طلایی شود.

بیشتربخوانید:

کوفته مرغ

طرز تهیه کوفته کشک اصفهان

 

 

برچسب ها: غذای کودک، سیب، کوفته، روغن زیتون، آموزش آشپزی، گلابی، جعفری، آرد سوخاری، پاپریکا، کوفته مرغ، طرز تهیه کوفته مرغ تعداد بازديد: 215 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز