Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
چهارشنبه 19 اردیبهشت 1403 - 19:33

7
بهمن
توپ‌های کره بادام‌زمینی

توپ‌های کره بادام‌زمینی

جو پرک، کره بادام‌زمینی، عسل، شکلات چیپسی و پودر نارگیل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. با استفاده از یک قاشق، هر بار از مخلوط بردارید و به صورت توپ‌هایی درست کنید.

تحریریه زندگی آنلاین – گروه آشپزی :

 

مواد لازم

جو پرک................2 پیمانه

کره بادام‌زمینی...............1 پیمانه

عسل................یک‌دوم پیمانه

شکلات چیپسی................یک‌چهارم پیمانه

پودر نارگیل...................یک‌چهارم پیمانه

بیشتربخوانید:

ساندویچ لوبیاقرمز و گوجه‌فرنگی

 

 

طرز تهیه :

جو پرک، کره بادام‌زمینی، عسل، شکلات چیپسی و پودر نارگیل را در کاسه مناسبی بریزید و خوب هم بزنید. با استفاده از یک قاشق، هر بار از مخلوط بردارید و به صورت توپ‌هایی درست کنید.

یادآوری: شما می‌توانید توپ‌های کره بادام‌زمینی را در ظرف‌های در بسته گذاشته و تا 5 روز در یخچال یا تا سه ماه در فریزر نگهداری کنید.

بیشتربخوانید:

خوراک گوشت کلم و کدو حلوایی

برچسب ها: غذای کودک، تغذیه، عسل، آموزش آشپزی، طرز تهیه، شکلات چیپسی، جو پرک، کره بادام‌زمینی تعداد بازديد: 129 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز