Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 7 اردیبهشت 1403 - 15:41

21
آبان
ساندویچ لوبیا قرمز و گوجه‌فرنگی

ساندویچ لوبیا قرمز و گوجه‌فرنگی

فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. نان پیتا را به روغن زیتون آغشته کنید و 15 دقیقه در فر گریل نمایید تا طلایی شود. در این هنگام سیر را 5 دقیقه در روغن تفت دهید و فلفل دلمه‌ای و زیره را به تابه بیفزایید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک :

 

مواد لازم:

نان پیتا....................به مقدار لازم

سیر له کرده................1 حبه

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده...............1 عدد متوسط

زیره..................یک‌چهارم قاشق چایخوری

لوبیا قرمز جوشیده..................2 پیمانه

گوجه‌فرنگی خرد کرده................4 پیمانه

ذرت..............2 پیمانه

روغن زیتون..................3 قاشق سوپخوری

برگ‌های گشنیز.................به مقدار لازم

 بیشتربخوانید:

طرز تهیه ساندویچ ماکارونی

 

 

طرز تهیه :

فر را از قبل با حرارت 200 درجه سانتیگراد گرم کنید. نان پیتا را به روغن زیتون آغشته کنید و 15 دقیقه در فر گریل نمایید تا طلایی شود. در این هنگام سیر را 5 دقیقه در روغن تفت دهید و فلفل دلمه‌ای و زیره را به تابه بیفزایید. آن‌گاه لوبیا و گوجه‌فرنگی و ذرت را اضافه کنید و بگذارید 5 تا 10 دقیقه به آرامی بجوشد. اکنون از مواد آماده شده و گشنیز، داخل نان پیتا بگذارید.

یادآوری: در صورت تمایل می‌توانید از مرغ هم برای تهیه این ساندویچ استفاده کنید.

 بیشتر بخوانید:

پنکیک سیب‌زمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه

نکاتی مهم در تهیه انواع سس ها

طرز تهیه سوسیس بندری ؛ این ساندویچ محبوب

 خوراک مرغ چینی + طرز تهیه

 

 

برچسب ها: غذای کودک، فست فود، ساندویچ، روغن زیتون، آموزش آشپزی، زیره، غذای فوری، نان پیتا، ساندویچ خانگی تعداد بازديد: 200 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز