برترینها: ساندویچ ماکارونی یکی از خوشمزه ترین ساندویج ها میباشد که به شکلهای مختلف در سراسر جهان تهیه میشود.
بیشتربخوانید:
شما برای تهیه ساندویچ ماکارونی از هر نوع فرمی که دوست دارید می توانید استفاده کنید و به دلخواه می توانید به آن پنیر ذوب شده اضافه کنید. امروز در پارسی دی ساندویچ ماکارونی با گوشت و قارچ را به شما آموزش خواهیم داد همراه ما باشید.
مواد لازم برای تهیه ساندویچ ماکارونی
-
ماکارانی فرمی ۱ بسته
گوشت چرخ کرده ۳۵۰ گرم
پیاز ۱ عدد
فلفل دلمه ۱ عدد
قارچ ۱۰ عدد
رب گوجه فرنگی ۲ ق غذا خوری
خیارشور به مقدار لازم
کاهو یا کلم خرد شده به مقدار لازم
گوجه فرنگی ۲ عدد
نان باگت به مقدار لازم
نمک، زردچوبه، فلفل سیاه، پودر سیر، آویشن، دارچین به مقدار لازم
بیشتر بخوانید:
پنکیک سیبزمینی مغزدار با گوشت +طرزتهیه
طرز تهیه ساندویچ ماکارونی
مرحله اول: تفت دادن پیاز و گوشت
ابتدا پیاز را پوست بگیرید و نگینی ریز خرد کنید و داخل تابه با مقداری زردچوبه تفت دهید تا سبک و طلایی شود سپس گوشت چرخ کرده را اضافه کنید و فلفل سیاه را افزوده و هم بزنید تا گوشت تغییر رنگ دهد.
مرحله دوم: افزودن قارچ و رب
فلفل دلمه را به صورت دلخواه خرد کنید و به گوشت اضافه کنید و هم بزنید سپس قارچ اسلایس شده را نیز اضافه کنید و تفت دهید تا آب قارچ کشیده شود در انتها رب را بریزید و تفت دهید تا رب خوش رنگ شود در ادامه نمک و ادویه ها را بریزید و خوب هم بزنید تا مواد خوش رنگ شود می توانید برای رنگ بیشتر رب کمی آب جوشیده بریزید تا رب خوب رنگ باز کند.
بیشتربخوانید:
مرحله سوم: آماده سازی ماکارونی
داخل یک قابلمه آب را ریخته و مقداری نمک و زردچوبه و روغن بریزید و صبر کنید تا به جوش بیاد سپس ماکارونی را دلخواه را بریزید و صبر کنید تا ماکارونی نرم شود سپس ماکارونی را آبکش کنید.
مرحله چهارم: پخت ماکارونی
کف قابلمه مقداری روغن ریخته و ته دیگ مورد نظر را بریزید و کمی ماکارونی و کمی مواد میانی ریخته و مواد هم بزنید به همین ترتیب همه مواد را بریزید و ماکارونی را برای ۴۵ دقیقه دم بگذارید.
مرحله پنجم: تهیه ساندویچ ماکارونی
بعد از پخت نان باگت را برش بزنید و مقداری ماکارونی را به همراه کاهو گوجه و خیارشور خرد شده قرار دهید و با سس کچاب میل کنید. نوش جان
بیشتر بخوانید:
طرز تهیه سوسیس بندری ؛ این ساندویچ محبوب
خوراک مرغ چینی + طرز تهیه
نکات کلیدی در تهیه ساندویچ ماکارونی خانگی
-
می توانید از مخلوط گوشت و سویا استفاده کنید.
افزودن دارچین اختیاری می باشد.
اگر ماکارونی کم رب دوست دارید می توانید رب را کمتر بریزید.
ماکارونی را بیش از حد نگذارید تا بجوشد زیرا ماکارونی خمیری می شود.
به دلخواه از هر نوع نانی می توانید استفاده کنید فقط باید تازه باشد تا بر اثر حرارت ماکارونی پاره نشود.