Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 05:00

28
تیر
مرغ میوه‌ای با کاری

مرغ میوه‌ای با کاری

نیمی از روغن را در ظرف مناسبی بریزید و آن را گرم کنید. آنگاه مرغ را در تابه بریزید (نیازی نیست مرغ به طور کامل بپزد). سپس آن را از ظرف خارج کنید. حالا بقیه روغن را در همان تابه بریزید، حرارت را کم کنید و پیاز و سیر را بیفزایید

تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :

 

مواد لازم

روغن مایع...............1 قاشق سوپخوری

سینه مرغ خرد کرده...............600 گرم

پیاز خرد کرده................1 عدد

سیر ریز خرد کرده............1 قاشق چایخوری

پودر کاری..............1 قاشق چایخوری

هویج رنده کرده..................1 عدد

فلفل دلمه‌ای قرمز خرد کرده.................1 عدد

سیب خرد کرده...............1 عدد

کشمش..................یک‌دوم پیمانه

گوجه‌فرنگی خرد کرده و پخته....................400 گرم

آب مرغ...........یک و نیم پیمانه

 بیشتربخوانید:

30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی

 

 

طرز تهیه

نیمی از روغن را در ظرف مناسبی بریزید و آن را گرم کنید. آنگاه مرغ را در تابه بریزید (نیازی نیست مرغ به طور کامل بپزد). سپس آن را از ظرف خارج کنید. حالا بقیه روغن را در همان تابه بریزید، حرارت را کم کنید و پیاز و سیر را بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید تا پیاز شفاف شود. اکنون هویج، فلفل و کاری را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید. در صورت نیاز کمی آب مرغ به آن بیفزایید.

آنگاه بقیه مواد لازم (به غیر از مرغ) را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه به آرامی بجوشد. سپس مرغ را به ظرف برگردانید و بپزید تا مرغ کاملا پخته و سس غلیظ شود.

بیشتربخوانید:

برچسب ها: مرغ، تزیین غذا، سیر، طرز تهیه مرغ، مرغ مجلسی، مرغ کاری، غذای مجلسی تعداد بازديد: 184 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز