تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
روغن مایع...............1 قاشق سوپخوری
سینه مرغ خرد کرده...............600 گرم
پیاز خرد کرده................1 عدد
سیر ریز خرد کرده............1 قاشق چایخوری
پودر کاری..............1 قاشق چایخوری
هویج رنده کرده..................1 عدد
فلفل دلمهای قرمز خرد کرده.................1 عدد
سیب خرد کرده...............1 عدد
کشمش..................یکدوم پیمانه
گوجهفرنگی خرد کرده و پخته....................400 گرم
آب مرغ...........یک و نیم پیمانه
بیشتربخوانید:
30 راز خوشمزه شدن خورش قیمه مجلسی
طرز تهیه
نیمی از روغن را در ظرف مناسبی بریزید و آن را گرم کنید. آنگاه مرغ را در تابه بریزید (نیازی نیست مرغ به طور کامل بپزد). سپس آن را از ظرف خارج کنید. حالا بقیه روغن را در همان تابه بریزید، حرارت را کم کنید و پیاز و سیر را بیفزایید و 2 دقیقه تفت دهید تا پیاز شفاف شود. اکنون هویج، فلفل و کاری را اضافه کنید و 1 تا 2 دقیقه دیگر بپزید. در صورت نیاز کمی آب مرغ به آن بیفزایید.
آنگاه بقیه مواد لازم (به غیر از مرغ) را اضافه کنید، در ظرف را بگذارید و اجازه دهید 15 دقیقه به آرامی بجوشد. سپس مرغ را به ظرف برگردانید و بپزید تا مرغ کاملا پخته و سس غلیظ شود.