تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
نان باگت.............. 1 عدد
تخممرغ ................1 عدد درشت
پنیر پارمسان رنده کرده..................25 گرم
گوجهفرنگی چری نصف کرده...................3 عدد
تره خرد کرده..................1 قاشق چایخوری
ریحان خرد کرده.................1 قاشق سوپخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه 7 اسموتی سالم و کمکالری
روش تهیه
فر را با حرارت 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. با استفاده از چاقو، حفرهای مستطیل شکل با عمق 3 سانتیمتر روی نان باگت ایجاد کنید. مراقب باشید دو انتهای نان باگت سالم باقی بماند. برش ایجاد کرده را بردارید تا نان به شکل قایق در بیاید. حالا روی سینی فر را کاغذ بیندازید و نان باگت را روی آن قرار دهید. روی آن ، مقداری گوجهفرنگی چری قرار دهید. اکنون تخممرغها، پنیر پارمسان، تره و ریحان را با همزن دستی بزنید و آن را به صورت یکنواخت در قایق بریزید. حالا بقیه گوجهفرنگیها را روی آن قرار دهید و حدود 20 دقیقه بپزید تا مخلوط تخممرغ خودش را بگیرد و کمی طلایی شود. حالا نان را به صورت ورقهای برش بزنید.
بیشتربخوانید: