تحریریه زندگی آنلاین – گروه کودک :
مواد لازم
برنج پخته....................175 گرم
نخود فرنگی پخته.................50 گرم
روغن زیتون................1 قاشق سوپخوری
پیاز خرد کرده.................140 گرم
فلفل قرمز خرد کرده...............80 گرم
سیر پوره کرده..................1 قاشق چایخوری
فیله مرغ خرد کرده..............150 گرم
ذرت پخته................50 گرم
تخممرغ زده شده...............2 عدد
روغن آفتابگردان...................یک و نیم قاشق چایخوری
بیشتربخوانید:
طرز تهیه گراتن سیبزمینی با گوشت چرخکرده
مواد لازم برای تهیه سس
سس کچاپ...............1 قاشق چایخوری
سویا سس...................2 قاشق چایخوری
عسل................1 قاشق چایخوری
آب مرغ..................100 میلی لیتر
بیشتربخوانید:
سالاد تاکو بوقلمون + طرز تهیه
روش تهیه
روغن را در تابه گرم کنید. پیاز را بیفزایید و 3 دقیقه تفت دهید. آنگاه فلفل و سیر را اضافه کنید و 5 دقیقه دیگر تفت دهید تا نرم شود. سپس مرغ را بیفزایید و تفت دهید تا بپزد. اکنون برنج، نخود فرنگی و ذرت را اضافه کنید.
در این هنگام همه مواد لازم برای تهیه سس را با هم مخلوط کنید و آن را روی برنج و مرغ بریزید و 1 دقیقه دیگر تفت دهید.
حالا روغن را در تابه گرم کنید و تخممرغ را در آن بریزید. تابه را تکان دهید تا لایه نازکی شود. آن را 2 تا 3 دقیقه بپزید تا خودش را بگیرد. سپس نیمرو را به صورت نوارهای نازک برش بدهید و آن را به برنج بیفزایید.
بیشتربخوانید:
سوپ بادمجان