تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
12 تا 24 ماه
مواد لازم برای 2 تا 3 نفر
فیله ماهی از هر نوع 150 گرم
شیر یکهشتم پیمانه
کره ذوب کرده 1 قاشق سوپخوری
نخود فرنگی پخته یکهشتم پیمانه
هویج پخته یکهشتم پیمانه
سیبزمینی پخته یکهشتم پیمانه
روش تهیه پوره ماهی
استخوانهای ماهی را بگیرید.
آنگاه ماهی را با روش بخارپز یا آبپز بپزید.
سپس ماهی پخته را خرد کنید تا مطمئن شوید تمام استخوانهای آن خارج شده است.
اکنون تمام مواد لازم را در مخلوطکن بریزید و آن را میکس کنید تا پوره شود.
اگر پوره سفت و غلیظ بود، قدری شیر اضافه کنید.
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه انواع پوره