Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
شنبه 1 اردیبهشت 1403 - 08:36

6
آذر
پوره ماهی

پوره ماهی

استخوان‌های ماهی را بگیرید. آن‌گاه ماهی را با روش بخارپز یا آبپز بپزید.
سپس ماهی پخته را خرد کنید تا مطمئن شوید تمام استخوان‌های آن خارج شده است.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

12 تا 24 ماه

مواد لازم برای 2 تا 3 نفر

فیله ماهی از هر نوع                150 گرم

شیر                                     یک‌هشتم پیمانه

کره ذوب کرده                         1 قاشق سوپخوری

نخود فرنگی پخته                    یک‌هشتم پیمانه

هویج پخته                             یک‌هشتم پیمانه

سیب‌زمینی پخته                    یک‌هشتم پیمانه

روش تهیه پوره ماهی

استخوان‌های ماهی را بگیرید.

آن‌گاه ماهی را با روش بخارپز یا آبپز بپزید.

سپس ماهی پخته را خرد کنید تا مطمئن شوید تمام استخوان‌های آن خارج شده است.

اکنون تمام مواد لازم را در مخلوط‌کن بریزید و آن را میکس کنید تا پوره شود.

اگر پوره سفت و غلیظ بود، قدری شیر اضافه کنید.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه انواع پوره

 

برچسب ها: آشپزی کودک، آموزش آشپزی، آموزش پوره، زندگی آنلاین، ماهنامه کودک سالم، پوره ماهی، روش تهیه پوره ماهی تعداد بازديد: 464 تعداد نظرات: 0

نظر شما درباره این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز