تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
2 تا 3 سال
مواد لازم
سیبزمینی شسته و پوست گرفته 400 گرم
شیر 2 قاشق چایخوری
کره 1 قاشق چایخوری
کنسرو ماهی تن 200 گرم
جعفری خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
پیازچه خرد کرده 1 قاشق سوپخوری
فلفل سیاه کمی
آرد ساده به میزان لازم
تخممرغ همزده 1 عدد
آرد سوخاری 100 – 150 گرم
روش تهیه لقمه های ماهی تن
سیبزمینی پوست گرفته را در آب جوش بپزید تا نرم شود.
آنگاه در کاسهای سیبزمینی را پوره کنید، قدری شیر و کمی کره به آن بیفزایید.
حالا کنسرو ماهی تن، جعفری، پیازچه و کمی فلفل سیاه را به پوره سیبزمینی بیفزایید، آنها را به صورت لقمههای یک اندازه شکل بدهید.
شما میتوانید برای این کار از قاشق استفاده کنید.
لقمهها را به ترتیب در آرد، تخممرغ و آرد سوخاری بغلتانید.
سپس آنها را 30 دقیقه یا بیشتر در یخچال بگذارید تا خودشان را بگیرند.
سپس آنها را در فر گرم کرده بپزید تا طلایی شوند.
یادآوری: قبل از مصرف کنسرو ماهی تن، آن را به مدت 30 دقیقه در قابلمه حاوی آب بجوشانید.
بیشتر بخوانید:
نکات مهم برای مصرف تن ماهی در کودکان
پاستای برنجی با ماهی تن