تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک
12 تا 24 ماه
مواد لازم برای 6 تا 8 نفر
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
ترهفرنگی شسته و خرد کرده 1 عدد
سیبزمینی خرد کرده 200 گرم
گوجهفرنگی خرد کرده 150 گرم
آب یا آب سبزیجات 175 میلیلیتر
فیله سالمون بدون پوست و خرد کرده 120 گرم
اسفناج تازه 50 گرم
برگهای ریحان 5 عدد
پنیر پارمسان رنده کرده 20 گرم
روش تهیه پوره سالمون، سیبزمینی و اسفناج
روغن را در قابلمه کوچکی بریزید و گرم کنید.
آنگاه ترهفرنگی و سیبزمینی را به آن بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.
سپس گوجهفرنگی و آب یا آب سبزیجات را اضافه کنید.
آن را به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 12 تا 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد.
حالا سالمون و اسفناج را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید.
اینک ریحان و پنیر را اضافه کنید.
اکنون آن را در مخلوطکن پوره کنید تا به غلظت دلخواه برسد.
بیشتر بخوانید:
دستور تهیه انواع پوره