Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
پنجشنبه 9 فروردین 1403 - 17:35

24
تیر
پوره سالمون،‌ سیب زمینی و اسفناج

پوره سالمون،‌ سیب زمینی و اسفناج

روغن را در قابلمه کوچکی بریزید و گرم کنید. آنگاه تره‌فرنگی و سیب‌زمینی را به آن بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید. سپس گوجه‌فرنگی و آب یا آب سبزیجات را اضافه کنید.

تحریریه زندگی آنلاین - گروه کودک

 

 12 تا 24 ماه 

مواد لازم برای 6 تا 8 نفر 

روغن زیتون                                      2 قاشق سوپخوری

تره‌فرنگی شسته و خرد کرده               1 عدد

سیب‌زمینی خرد کرده                        200 گرم

گوجه‌فرنگی خرد کرده                        150 گرم

آب یا آب سبزیجات                             175 میلی‌لیتر

فیله سالمون بدون پوست و خرد کرده    120 گرم

اسفناج تازه                                      50 گرم

برگ‌های ریحان                                  5 عدد

پنیر پارمسان رنده کرده                       20 گرم

روش تهیه پوره سالمون،‌ سیب‌زمینی و اسفناج

روغن را در قابلمه کوچکی بریزید و گرم کنید.

آنگاه تره‌فرنگی و سیب‌زمینی را به آن بیفزایید و چند دقیقه تفت دهید.

سپس گوجه‌فرنگی و آب یا آب سبزیجات را اضافه کنید.

آن را به جوش بیاورید، حرارت را کم کنید، در ظرف را بگذارید و 12 تا 15 دقیقه صبر کنید تا بپزد.

حالا سالمون و اسفناج را بیفزایید و 5 دقیقه دیگر آن را بپزید.

اینک ریحان و پنیر را اضافه کنید.

اکنون آن را در مخلوط‌کن پوره کنید تا به غلظت دلخواه برسد.

بیشتر بخوانید:

دستور تهیه انواع پوره

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، پوره، تغذیه کودک، پوره کودک، دستور تهیه پوره کودک، زندگی آنلاین، ماهنامه کودک سالم، پوره ماهی، پوره سالمون،‌ سیب زمینی و اسفناج، پوره سالمون تعداد بازديد: 514 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز