تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم قاشقکهای شکلاتی
شکلات سفید و سیاه 80 گرم
قاشقک چوبی 12 عدد
مغزهای خرد کرده به مقدار لازم
روش تهیه قاشقکهای شکلاتی
شکلاتها را جداگانه در ظرفهای مخصوص، ذوب کنید. 5 دقیقه صبر کنید تا کمی خنک شوند.
سپس قاشقکها را از سمت قاشق آنها به داخل شکلاتهای سفید یا سیاه فرو ببرید و خوب داخل آن بغلطانید.
سپس بیرون بیاورید و روی کاغذ آشپزی قرار دهید تا خشک شود و یا به اصطلاح، خود را بگیرد.
اگر دوست داشتید لایههای شکلات بیشتر شود، بعد از خنک شدن لایه اول میتوانید یکبار دیگر قاشقکها را درون شکلات فرو ببرید.
پس از خشک شدن میتوانید آنها را با مغزهای خرد کرده و یا شکلات رنگ دیگر تزیین کنید.
حالا آنها را در سلفون بپیچید، در ظرف مخصوص شیرینی قرار داده و به کودکان هدیه دهید.
این قاشقکهای زیبا برای استفاده در شیر گرم کودکان بسیار مناسبند و طعم فراموش نشدنی هات چاکلت به آن میدهند.