تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
2 تا 3 سال
مواد لازم كوفته عدس
عدس 2 پیمانه
روغن زیتون 2 قاشق سوپخوری
پیاز خرد كرده 1 عدد درشت
هویج خرد كرده 2 عدد
كرفس خرد كرده 2 ساقه
سیر له كرده 1 حبه
آویشن خرد كرده تازه 1 قاشق سوپخوری
رب گوجه فرنگی 3 قاشق سوپخوری
قارچ خرد كرده 220 گرم
تخممرغ 3 عدد درشت
پنیر پارمسان رنده كرده یكدوم پیمانه
خرده نان یكدوم پیمانه
جعفری خرد كرده تازه یكدوم پیمانه
گردوی خرد كرده یكچهارم پیمانه
روش تهیه كوفته عدس
عدس و نصف لیوان آب را در تابه بریزید و به جوش بیاورید.
آنگاه حرارت را كم كنید و حدود 25 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد تا نرم شود.
حالا عدس را از آب خارج كنید و صبر كنید خنك شود.
اكنون یكچهارم پیمانه روغن زیتون در تابه بزرگی بریزید و پیاز، هویج، كرفس، سیر و آویشن را 10 دقیقه در آن تفت دهید و مدام هم بزنید تا سبزیجات نرم و كمی قهوهای شوند.
سپس رب گوجهفرنگی را اضافه كنید و 3 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.
آنگاه قارچ را افزوده و 15 دقیقه دیگر بپزید تا تمام مایع جذب شود.
مخلوط حاصل را در كاسه بزرگی بریزید و صبر كنید تا خنك شود.
حالا عدس را به مخلوط سبزیجات اضافه كنید در این هنگام تخممرغ، پنیر پارمسان،خرده نان، جعفری و گردو را به مخلوط سبزیجات بیفزائید و خوب با دست مخلوط كنید.
اكنون آن را 25 دقیقه در یخچال قرار دهید.
فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم كنید.
2 قاشق روغن زیتون باقیمانده را در سینی فر بریزید و با دست تمام سطح سینی را به آن آغشته نمایید و كنار بگذارید مخلوط را به صورت گلولههای كوچكی دربیاورید.
كوفتهها را در سینی فر بریزید و بین هر كدام فاصله بگذارید كوفتهها را 30 دقیقه بپزید تا سفت شوند. 5 دقیقه صبر كنید تا كوفتهها خنك شوند و بعد میل نمایید.