Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:54

22
آذر
كوفته عدس

كوفته عدس

عدس و نصف لیوان آب را در تابه بریزید و به جوش بیاورید. آنگاه حرارت را كم كنید و حدود 25 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد تا نرم شود. حالا عدس را از آب خارج كنید و صبر كنید خنك شود.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

2 تا 3 سال

مواد لازم كوفته عدس

عدس                              2 پیمانه

روغن زیتون                      2 قاشق سوپخوری

پیاز خرد كرده                    1 عدد درشت

هویج خرد كرده                  2 عدد

كرفس خرد كرده                2 ساقه

سیر له كرده                     1 حبه

آویشن خرد كرده تازه         1 قاشق سوپخوری

رب گوجه فرنگی               3 قاشق سوپخوری

قارچ خرد كرده                  220 گرم

تخم‌مرغ                          3 عدد درشت

پنیر پارمسان رنده كرده     یك‌دوم پیمانه

خرده نان                       یك‌دوم پیمانه

جعفری خرد كرده تازه      یك‌دوم پیمانه

گردوی خرد كرده             یك‌چهارم پیمانه

روش تهیه كوفته عدس

عدس و نصف لیوان آب را در تابه بریزید و به جوش بیاورید.

آنگاه حرارت را كم كنید و حدود 25 دقیقه بگذارید به آرامی بجوشد تا نرم شود.

حالا عدس را از آب خارج كنید و صبر كنید خنك شود.

اكنون یك‌چهارم پیمانه روغن زیتون در تابه بزرگی بریزید و پیاز، هویج، كرفس، سیر و آویشن را 10 دقیقه در آن تفت دهید و مدام هم بزنید تا سبزیجات نرم و كمی قهوه‌ای شوند.

سپس رب گوجه‌فرنگی را اضافه كنید و 3 دقیقه دیگر به پختن ادامه دهید.

آنگاه قارچ را افزوده و 15 دقیقه دیگر بپزید تا تمام مایع جذب شود.

مخلوط حاصل را در كاسه بزرگی بریزید و صبر كنید تا خنك شود.

حالا عدس را به مخلوط سبزیجات اضافه كنید در این هنگام تخم‌مرغ، پنیر پارمسان،‌خرده نان، جعفری و گردو را به مخلوط سبزیجات بیفزائید و خوب با دست مخلوط كنید.

اكنون آن را 25 دقیقه در یخچال قرار دهید.

فر را با حرارت 400 درجه فارنهایت گرم كنید.

2 قاشق روغن زیتون باقیمانده را در سینی فر بریزید و با دست تمام سطح سینی را به آن آغشته نمایید و كنار بگذارید مخلوط را به صورت گلوله‌های كوچكی دربیاورید.

كوفته‌ها را در سینی فر بریزید و بین هر كدام فاصله بگذارید كوفته‌ها را 30 دقیقه بپزید تا سفت شوند. 5 دقیقه صبر كنید تا كوفته‌ها خنك شوند و بعد میل نمایید.

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، تغذیه کودک، روش تهیه کوفته، مواد لازم کوفته، کوفته عدس، طرز تهیه کوفته عدس تعداد بازديد: 733 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این غذا چیست؟

فیلم روز
تصویر روز