تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
9 تا 12 ماه
مواد لازم پوره هویج و گلابی
گلابی خرد كرده 1 پیمانه
هویج خرد كرده 1 پیمانه
روش تهیه پوره هویج و گلابی
گلابی و هویج را به صورت تكههای كوچك خرد كنید.
دقت كنید كه تكههای هویج ریزتر از تكههای گلابی باشند تا همزمان با هم بپزند.
هویج و گلابی خرد كرده را در بخارپز بریزید و حدود 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند.
آنگاه گلابی و هویج را در دستگاه غذاساز یا مخلوطكن بریزید.
از مقداری از آب پخت هم استفاده كنید تا پوره به غلظت دلخواه برسد (حدود 2 قاشق سوپخوری).
شما میتوانید از شیر مادر هم برای اینكار استفاده كنید.