Loading...
شما از نسخه قدیمی این مرورگر استفاده میکنید. این نسخه دارای مشکلات امنیتی بسیاری است و نمی تواند تمامی ویژگی های این وبسایت و دیگر وبسایت ها را به خوبی نمایش دهد.
جهت دریافت اطلاعات بیشتر در زمینه به روز رسانی مرورگر اینجا کلیک کنید.
جمعه 2 آذر 1403 - 03:30

19
آبان
پوره هویج و گلابی

پوره هویج و گلابی

گلابی و هویج را به صورت تكه‌های كوچك خرد كنید. دقت كنید كه تكه‌های هویج ریزتر از تكه‌های گلابی باشند تا همزمان با هم بپزند. هویج و گلابی خرد كرده را در بخارپز بریزید.

تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک

 

9 تا 12 ماه

مواد لازم پوره هویج و گلابی

گلابی خرد كرده                1 پیمانه

هویج خرد كرده                 1 پیمانه

روش تهیه پوره هویج و گلابی

گلابی و هویج را به صورت تكه‌های كوچك خرد كنید.

دقت كنید كه تكه‌های هویج ریزتر از تكه‌های گلابی باشند تا همزمان با هم بپزند.

هویج و گلابی خرد كرده را در بخارپز بریزید و حدود 15 دقیقه بپزید تا نرم شوند.

آنگاه گلابی و هویج را در دستگاه غذاساز یا مخلوط‌كن بریزید.

از مقداری از آب پخت هم استفاده كنید تا پوره به غلظت دلخواه برسد (حدود 2 قاشق سوپخوری).

شما می‌توانید از شیر مادر هم برای این‌كار استفاده كنید.

 

 

برچسب ها: غذای کودک، آشپزی کودک، روش تهیه پوره، پوره هویج، دستور تهیه پوره، پوره گلابی، آموزش پوره تعداد بازديد: 676 تعداد نظرات: 0

نظر شما در مورد این مقاله چیست؟

فیلم روز
تصویر روز