تحریریه زندگی آنلاین- گروه کودک
مواد لازم مینی کیک هویج و کرم پنیر
آرد 75 گرم
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چایخوری
هویج ریز رنده کرده 5 قاشق سوپخوری
نارگیل رنده کرده 1 قاشق سوپخوری
پودر شکر 3 قاشق سوپخوری
دارچین یک دوم قاشق چایخوری
اسانس وانیل یک دوم قاشق چایخوری
پودر زنجفیل یک چهارم قاشق چایخوری
جوز هندی رنده کرده 1 پینچ
شیر 4 قاشق سوپخوری
مواد لازم برای تهیه کرم پنیر
پنیر خامهای 2 قاشق سوپخوری
پودر شکر 2 قاشق سوپخوری
آبلیموی تازه 1 قاشق چایخوری
وانیلین یک چهارم قاشق چایخوری
روش تهیه مینی کیک هویج و کرم پنیر
همه مواد لازم را در ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا خمیر صاف و یکدستی حاصل شود.
آنگاه مایه فراهم کرده را در 4 قالب به گنجایش 60 میلی لیتر (یک چهارم پیمانه) که از قبل چرب کردهاید بریزید.
قالبها را در سینی فر بچینید و به مدت تقریبی 25-30 دقیقه در فر گرم کرده با دمای 160 درجه سانتیگراد بپزید.
همینکه کیکها خنک شدند، درونشان را با کرم پنیر فراهم کرده پر کنید و با پودر نارگیل و ترافل بیارائید.
روش تهیه کرم پنیر
پنیر خامهای را در ظرف مناسبی بریزید و قدری با همزن برقی بزنید تا نرم شود.
آنگاه پودر شکر، آبلیمو و وانیلین را بیفزائید و هم بزنید تا کرم صاف و یکدستی حاصل شود.