تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم
آرد 200 گرم
بیكینگ پودر 1 قاشق چایخوری
بیكینگ سودا یك چهارم قاشق چایخوری
نمك یك چهارم قاشق چایخوری
دارچین 1 قاشق چایخوری
جوز هندی یك چهارم قاشق چایخوری
زنجفیل یك چهارم قاشق چایخوری
شكر سفید دانه ریز 70 گرم
شكر قهوهای 100 گرم
روغن مایع 125 میلی لیتر
تخم مرغ 1 عدد درشت
پورة كدو حلوائی سه چهارم پیمانه
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
خمیر فوندانت برای تزئین به میزان لازم
مواد لازم برای تهیه كرم پنیر
كره نرم شده یك دوم پیمانه
پنیر خامهای 240 گرم
اسانس وانیل 1 قاشق چایخوری
پودر شكر الك كرده دو و سه چهارم پیمانه
روش تهیه
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید. آرد، بیكینگپودر، بیكینگسودا، نمك،دارچین، جوزهندی و زنجفیل را در ظرف مناسبی بریزید و مخلوط كنید. شكر و شكر قهوهای را در كاسه دستگاه همزن بریزید و مخلوط كنید. حالا روغن را بیفزائید و هم بزنید تا كاملا مخلوط شود. تخممرغ را بیفزائید و كاملا هم بزنید. كدو و وانیل را بیفزائید و هم بزنید تا یكدست شود.
اكنون مخلوط آرد را در دو مرحله بیفزائید و هم بزنید تا مایه كاپكیك یكدست شود. از مایه فراهم كرده درون قالبها بریزید و 20-25 دقیقه در فر بپزید. پس از سرد شدن كاپكیكها رویشان را با كرم پنیر بپوشانید و با كدوهای دست ساختتان از خمیر فوندانت بیارائید.
روش تهیه كرم پنیر
كره، پنیر خامهای و وانیل را درون ظرف مناسبی بریزید و با همزن برقی بزنید تا صاف و یكدست شود. حالا پودر شكر را كمكم بیفزائید و به همزدن ادامه دهید تا كرم نرم و یكدستی حاصل شود. كرم را تا هنگام مصرف در یخچال نگه دارید.