تحریریه ماهنامه کودک سالم
6تا 9 ماه
مواد لازم پوره برنج قهوهای و گشنيز
سینه مرغ یك نصفه
آب 125 میلی لیتر
پیاز 1 عدد كوچك
سیر 1 حبه
برگ گشنیز 2 قاشق سوپخوری
ذرت پخته 2 قاشق سوپخوری
برنج قهوهای پخته 2 قاشق سوپخوری
روش تهیه پوره برنج قهوهای و گشنيز
همه مواد بهجز برنج و ذرت را در ظرف مناسبی بریزید و روی حرارت ملایم بپزید. آنگاه ذرت را بیفزائید و پس از 5 دقیقه ظرف را از روی حرارت بردارید. مواد را در دستگاه غذاساز پوره كنید و اگر غلیظ بود قدری آب مرغ به آن بیفزائید.