تحریریه ماهنامه کودک سالم
مواد لازم کیک كلاه تولد
پودر كیك شكلاتی 3 بسته 370 گرمی
پاستیل نواری صورتی رنگ حدود 320 گرم
آب نبات رنگی حدود 300 گرم
رنگ زرد خوراكی چند قطره
رنگ آبی خوراكی چند قطره
روش تهیه کیک كلاه تولد
فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم كنید و قالب عمیق، به قطر 22 و قالب میان تهی به قطر 23 سانتیمتر را چرب كنید. كف و دیوارههای قالب را با كاغذ روغنی بپوشانید. پودر كیك را مطابق با دستورالعمل روی بسته آماده كنید. كیكها را در فر بپزید و روی پنجره سیمی خنك كنید. حالا قسمت برجستگی كیكها را با چاقوی تیز جدا كنید و كیك گرد را روی ظرف مناسبی بگذارید.
قدری از كرم كرهای روی كیك بمالید و كیك میان تهی را رویش قرار دهید تا به شكل كلاه درآید. اكنون مطابق تصویر كیك را با كرم كرهای رنگی، پاستیل و آب نبات بیارائید.
یادآوری: برای تهیه كرم كرهای؛ 500 گرم كره را با همزن برقی بزنید تا كرم رنگ و نرم شود. آنگاه 6 پیمانه پودر شكر نرم و الك كرده را كم كم به كره بیفزائید و با همزن برقی بزنید تا كرم صاف و یكدستی حاصل شود.